Vacatures in Klantenservice

Werken in de klantenservice betekent het eerste aanspreekpunt zijn. Als professional binnen dit vakgebied ben jij representatief, communicatief sterk en klantgericht. Jij kijkt uit naar het contact met klanten en het overtreffen van hun verwachtingen. Daarnaast ga jij gericht en efficiënt te werk, zodat de problemen of processen zo goed mogelijk afgesloten worden. Wil jij de eerste of volgende stap zetten in jouw carrière? Bekijk hieronder de vacatures in de klantenservice.

Werken in de klantenservice: help een ander

Haal jij voldoening uit het ondersteunen en helpen van anderen? Ben je daarnaast servicegericht en weet jij goed de kalmte te bewaren, ook in stressvolle situaties? Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mooi! Dan is een baan in de klantenservice jou op het lijf geschreven. Klantenservice is een cruciale afdeling in ieder bedrijf, het betekent dus ook dat er genoeg baankansen zijn in dit vakgebied.

Zet je vaardigheden in om een ander te helpen en vind een baan in de klantenservice. Jij bent het visitekaartje van het bedrijf en communiceert met klanten en andere partijen. Je krijgt energie van complexe problemen en weet direct welke stappen er ondernemen moeten worden. Je neemt de klant hierin mee en zorgt ervoor dat zij gemakkelijk geholpen worden. Een baan in de klantenservice is divers en kent verschillende titels zoals Medewerker Klantenservice en Medewerker Customer Support.

Benieuwd naar de vacatures in klantenservice bij jou in de buurt? Bekijk dan eens de vacatures in Den Bosch, Waalwijk of een andere regio.

Werken als Medewerker Customer Support

Een rol als Medewerker Customer Support betekent het continu ondersteunen en helpen van klanten. Alles wat jij doet staat in het teken van dienstverlening van de klant. Dit betekent het contact onderhouden, vragen beantwoorden, problemen oplossen of verzoeken uitvoeren. Hierin is het belangrijk om te schakelen met verschillende afdelingen zodat jij alle benodigde informatie kunt verschaffen.

Als Medewerker Customer Support is het belangrijk om met de klant mee te leven en geduldig te zijn. Door klantgericht te werk te gaan zorg jij voor een positief beeld van het bedrijf en voelen klanten zich geholpen. Het werk in de klantenservice betekent óók multitasking. Jij deelt jouw tijd efficiënt in, luistert naar een klant en kunt tegelijkertijd de benodigde informatie naar boven halen.

Kijk jij toch nog even verder naar andere vacatures? Ontdek hier alle vacatures in andere vakgebieden.