''Ik toon LEF" doordat ik niets uit de weg ga!''

Maak kennis met Joost

Als Expert Recruitment combineer ik mijn rol met het creëren van ludieke werkgeversvideo’s, omdat ik sterk geloof in de kracht van visuele storytelling. Maar mijn aanpak gaat verder dan alleen het maken van video’s. Ik geloof ook sterk dat nieuwe kansen ontstaan door niet meteen toe te geven en een tikkeltje eigenwijs te zijn. De status quo uitdagen, dat is waar ik voor sta. Stilzitten is niet mijn ding, dus ik ga altijd met 100% fanatisme aan de slag. 

Dit is typisch Joost

Scherp oog

Schiet haarscherpe video's. Want zoals het gezegde luidt: een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Camper

Hij gaat het liefst ieder weekend met zijn camper en vriendin op pad.

Waaghals

Joost is helemaal in zijn element wanneer hij rondrijdt op zijn motor.

Vacatures van Joost

Helaas, we hebben niet gevonden wat je zocht!

In contact komen?

Kun jij als werkgever of werkzoekende wel wat hulp gebruiken? Joost zet zich met de volle 100% voor jou in!

De labels van LEF

LEF Groep is de bundeling van onze labels: LEF Recruitment, LEF Green & LEF Marketeers. Ieder label heeft een eigen expertise, maar samen gaan wij voor onze relaties en kandidaten op zoek naar een duurzame match.

Zo richt LEF Green zich op duurzame vacatures door heel Nederland en werkt LEF Marketeers voor alle mkb’ers die extra hulp willen bij hun recruitment marketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die zonder tussenkomst van een bureau hun vacature wil vervullen en het recruitment marketingproces willen boosten. Daarnaast deelt LEF Marketeers haar kennis graag met recruiters en andere recruitmentbureaus.