Werken bij MediLease

Sinds 1985 ondersteunt MediLease zorgorganisaties in Nederland door het leasen van medische apparatuur. Dit maakt het makkelijker voor bijvoorbeeld ziekenhuizen en fysiopraktijken om dure apparaten te gebruiken zonder in één keer veel geld uit te geven.

Alles wat je moet
weten over MediLease

MediLease is geen standaard leasebedrijf, maar een gespecialiseerde organisatie die zichzelf een ‘leaseboutique’ noemt.

Dit boutique gevoel van een persoonlijke aanpak ervaar je dagelijks in de sfeer op kantoor en zie je terug in de klantgerichte aanpak van iedere collega.

Ze werken momenteel met 15 collega’s in het Van Landschot gebouw in Den Bosch, het hart van de financiële dienstverlening.

Bij MediLease ben je geen nummer; iedereen doet ertoe! Je komt terecht in een team waarin iedereen elkaar persoonlijk kent en waardeert. Ze lunchen, dineren en borrelen regelmatig samen, vooral op vrijdagmiddagen, wat extra leuk is omdat ze in het centrum van Den Bosch gevestigd zijn. Ook organiseren ze leuke personeelsuitjes! Binnenkort gaan ze bijvoorbeeld met z’n allen naar het allerlaatste “Groots met een zachte G” concert van Guus Meeuwis.

De ideale collega bij MediLease is iemand die intrinsiek gemotiveerd is om succesvol te zijn. Je haalt het beste uit jezelf en je carrière wanneer je wil om te slagen samengaat met de bereidheid om te leren. In plaats van vast te houden aan rigide kaders, beoordelen ze je op de impact die je maakt en de resultaten die je behaalt. Je krijgt de vrijheid om je werk op jouw manier te doen, zolang je toewijding en prestaties bijdragen aan het succes van het team en de klant.

MediLease is een kleine maar snelgroeiende organisatie waar initiatief en verantwoordelijkheid nemen zeer gewaardeerd wordt. Dit noemen zij ondernemerschap. Het stimuleren van ondernemerschap zorgt ervoor dat medewerkers zich betrokken en gemotiveerd voelen om actief bij te dragen aan de groei en het succes van de organisatie. Je hebt de vrijheid ideeën en oplossingen te implementeren binnen de strategie van de organisatie, wat bijdraagt aan een dynamische en innovatieve werkcultuur.

Ook biedt MediLease diverse interne en externe trainingen en een opleidingsbudget zodat jij je verder kunt ontwikkelen. Dit ondersteunt niet alleen jouw individuele groei, maar draagt ook bij aan de vooruitgang en het succes van de organisatie als geheel.

Ze ondersteunen je graag in jouw ambitie! Een goed voorbeeld hiervan is collega Edzard, die vanuit zijn rol als commercieel medewerker binnendienst is doorgegroeid naar de functie van accountmanager.

De missie van MediLease is om de zorg iedere dag een beetje beter te maken. Dit doen zij al sinds 1985 door zorginstellingen te helpen om hoge kwaliteit apparatuur te kunnen gebruiken d.m.v. lease contracten.

De contracten van MediLease worden rechtstreeks afgesloten met medische instellingen, zoals fysiopraktijken, apotheken, ziekenhuizen en huidklinieken.

Naast het vervullen van deze missie hebben ze een uitdagende groeidoelstelling. Ze willen marktleider worden in hun sector. Oftewel, de grootste persoonlijke medische leasemaatschappij van Nederland worden!

Dit zeggen de collega’s van MediLease

Meer weten?
Nieuwsgierig of MediLease misschien wel jouw nieuwe werkgever is? Of wil je vrijblijvend in gesprek over de vacatures, cultuur en andere mogelijkheden? Laat dan van je horen! Je kunt ons bellen of mailen en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. #WijMatchen