''’Ik toon LEF door nieuwe uitdagingen met open armen te verwelkomen!’’

Maak kennis met Rachel

Met mijn ludieke aanpak ga ik actief op zoek naar talent voor jouw bedrijf. Mijn eigenwijze houding stelt me in staat om nieuwe paden te verkennen. Zelf heb ik ook een zoektocht gehad in mijn carrière. In 2021 behaalde ik mijn diploma als luchtvaartdienstverlener, maar mijn interesse verlegde zich al snel naar HRM. Daar ontdekte ik werving en selectie, en mijn passie voor recruitment groeide. Daarnaast ben ik fanatiek en ga ik graag samen met jou op zoek om de duurzame match te vinden!

Dit is typisch Rachel

Pasta

Haar favoriete eten? Pasta, natuurlijk! En dat mag van alles zijn.

Bikkel

Voor deze schattige viervoeter gaat Rachel graag naar huis.

Borrelen

Uh, zei daar iemand vrijdagmiddagborrel?

In contact komen?​

Op zoek naar de beste match? Neem contact op met Rachel en ze denkt graag met jou mee. 

rachel laptop

De labels van LEF

LEF Groep is de bundeling van onze labels: LEF Recruitment, LEF Green & LEF Marketeers. Ieder label heeft een eigen expertise, maar samen gaan wij voor onze relaties en kandidaten op zoek naar een duurzame match.

Zo richt LEF Green zich op duurzame vacatures door heel Nederland en werkt LEF Marketeers voor alle mkb’ers die extra hulp willen bij hun recruitment marketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die zonder tussenkomst van een bureau hun vacature wil vervullen en het recruitment marketingproces willen boosten. Daarnaast deelt LEF Marketeers haar kennis graag met recruiters en andere recruitmentbureaus.