''Ik toon LEF door nieuwe uitdagingen met open armen te verwelkomen!’’

Collega aan het werk

Maak kennis met Rachel

Ik doorzoek alle digitale platforms voor de best passende kandidaten voor jouw bedrijf. Zo grijp ik de aandacht middels een persoonlijke en originele benadering waardoor zelfs latent werkzoekende nieuwsgierig worden naar onze relaties. Ik ben een nieuwsgierige young professional en besteed mijn tijd daarom graag aan trainingen en workshops om op de hoogte te blijven van de beste ‘searching’ methodes.

Dit is typisch Rachel

Pasta

Haar favoriete eten? Pasta, natuurlijk! En dat mag van alles zijn.

Bikkel

Voor deze schattige viervoeter gaat Rachel graag naar huis.

Borrelen

Uh, zei daar iemand vrijdagmiddagborrel?

Vacatures van Rachel

Geen vacatures gevonden

In contact komen?​

Op zoek naar de beste match? Neem contact op met Rachel en ze denkt graag met jou mee. 

Rachel met laptop

De labels van LEF

LEF Recruitment is onderdeel van LEF Groep. LEF Groep is de bundeling van onze labels: LEF Recruitment, LEF Green & LEF Marketeers. Het doel van LEF Groep is zoveel mogelijk duurzame matches te maken door innovatieve thema’s te implementeren. Ieder label heeft een eigen expertise, maar gezamenlijk gaan wij voor onze relaties en kandidaten op zoek naar een duurzame match.

Zo richt LEF Green zich op duurzame vacatures door heel Nederland en werkt LEF Marketeers voor alle mkb’ers die extra hulp willen bij hun recruitmentmarketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die zonder tussenkomst van een bureau hun vacature willen vervullen en het recruitmentmarketingproces willen boosten. Daarnaast deelt LEF Marketeers haar kennis graag met recruiters en andere recruitmentbureaus.