Congress Care Den Bosch

Werken bij Congress Care

Congress Care is hét toonaangevende congresbureau dat sinds 1997 specialist is in het organiseren van fysieke en online (internationale) medisch wetenschappelijke bijeenkomsten. Binnen het team heerst er Brabantse gezelligheid en gaan ze regelmatig er samen op uit.
Het team van Congress Care

Alles wat je moet
weten over Congress Care

Vrijheid en vertrouwen staan hier centraal en daarom heb je de mogelijkheid om veel verantwoordelijkheid te dragen. In alle hectiek van de evenementen kun je altijd rekenen op de steun van collega’s.
Hoewel ze bij Congress Care volledig zakelijk opereren, heerst er toch een familiaire sfeer. Zo weten de collega’s wat er in elkaars leven speelt en bespreken ze op maandagochtend graag het weekend met elkaar. Het woord “teamgevoel” wordt vaak gebruikt, omdat ze eigenlijk bijna altijd alles samen doen. Natuurlijk zijn er taken die individueel moeten worden uitgevoerd, maar als team streven ze altijd naar het einddoel: de congressen.

De congressen waar ze verantwoordelijk voor zijn vinden vaak plaats in de maanden februari tot april, de drukste weken van het jaar. Vooral in deze periode is stressbestendigheid een grote troef, omdat ze dan alles op alles moeten zetten om van de congressen een succes te maken. In de minder drukke periodes trekt het team er graag op uit. Zo leerden zij Bossche Bollen te maken, dansen zij op De vrienden van Amstel live, slaan ze een balletje tijdens het padellen en gaan ze regelmatig hardlopen.
Bij Congress Care heerst een sterke teamgeest, waar collega’s altijd voor elkaar klaarstaan en elkaar ondersteunen waar nodig. Er wordt echt naar je geluisterd. Wanneer je start wordt er gevraagd naar jouw interesses en wat je graag zou willen doen, in plaats van alleen te vertellen welke taken er zijn. Dit geeft jou de ruimte om jouw eigen pad uit te stippelen en aan te geven waar je naartoe wilt groeien.

Daarnaast bestaat bij dit bedrijf de mogelijkheid om je werkschema flexibel in te richten. Als je bijvoorbeeld 5 dagen per week werkt, kun je ervoor kiezen om twee dagen vanuit huis te werken. De thuiswerkmogelijkheden variëren per collega, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren.

Bovendien hechten ze veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit van medewerkers. Congress Care biedt diverse cursussen en workshops aan om vaardigheden van hun medewerkers te verbeteren en hun welzijn te bevorderen.
Met een team van 17 collega’s organiseert Congress Care jaarlijks diverse congressen en symposia voor uiteenlopende doelgroepen, waaronder tandartsen en artsen. In totaal verzorgen zij zo’n 80 evenementen per jaar, variërend in duur van 1 tot 5 dagen en met deelnemersaantallen variërend van 50 tot wel 3.000 personen. Hun streven is om jouw boodschap op het juiste moment en op de juiste plek te communiceren, met de juiste aanpak en relevante informatie, passend bij jouw publiek.

Dit zeggen de collega’s van Congress Care

Bekijk de vacatures bij Congress Care

Geen vacatures gevonden

Meer weten?
Wil jij ontdekken of Congress Care misschien wel jouw nieuwe werkgever is? Of wil je vrijblijvend in gesprek over de vacatures, cultuur en andere mogelijkheden? Laat dan van je horen! Je kunt ons bellen of mailen en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.