''Ik heb LEF" doordat ik mezelf niet uit het veld laat slaan!''

Maak kennis met Carlo

Ik combineer mijn groene hart met het willen helpen van anderen. Ik durf mijn eigen pad te bewandelen en zet daarom ook ludieke acties in om de aandacht te pakken. Ik geloof sterk in LEF en dat we kunnen blijven verbeteren, dat is ook waarom mijn collega’s mij wel eens als eigenwijs beschrijven. Met mijn fanatisme en vastberadenheid zet ik me voor de volle 100% in om alles te doen wat nodig is om die ene perfecte match te realiseren!

Dit is typisch Carlo

Loyaal

Carlo en zijn vrouw zijn vaste gast bij verschillende Bossche pizzeria's.

Ondernemend

Als co-owner van LEF Green en LEF Recruitment stroomt het ondernemerschap door zijn bloed.

Sportief

Sprinten tijdens het hardlopen of een uitdagend parcours op de racefiets: niets is te gek!

In contact komen?

Kun jij als werkgever of werkzoekende wel wat hulp gebruiken? Carlo zet zich met de volle 100% voor jou in!

De labels van LEF

LEF Groep is de bundeling van onze labels: LEF Recruitment, LEF Green & LEF Marketeers. Ieder label heeft een eigen expertise, maar samen gaan wij voor onze relaties en kandidaten op zoek naar een duurzame match.

Zo richt LEF Green zich op duurzame vacatures door heel Nederland en werkt LEF Marketeers voor alle mkb’ers die extra hulp willen bij hun recruitment marketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die zonder tussenkomst van een bureau hun vacature wil vervullen en het recruitment marketingproces willen boosten. Daarnaast deelt LEF Marketeers haar kennis graag met recruiters en andere recruitmentbureaus.