''Ik heb LEF" doordat ik mezelf niet uit het veld laat slaan!''

Maak kennis met Carlo

Met een hart voor duurzaamheid en de mens zet ik mij graag in als mede-eigenaar van de labels van LEF Groep: LEF Green, LEF Recruitment en LEF Marketeers. Met een achtergrond in maatschappelijk werk was de stap naar recruitment logisch want mensen verbinden is wat ik het liefste doe. Dankzij mijn fanatisme en enthousiasme zie ik kansen om meer betrokken te zijn én tegelijkertijd duurzame verbindingen tussen kandidaten en relaties te maken.

Dit is typisch Carlo

Loyaal

Carlo en zijn vrouw zijn vaste gast bij verschillende Bossche pizzeria's.

Ondernemend

Als co-owner van LEF Green en LEF Recruitment stroomt het ondernemerschap door zijn bloed.

Sportief

Sprinten tijdens het hardlopen of een uitdagend parcours op de racefiets: niets is te gek!

In contact komen?

Kun jij als werkgever of werkzoekende wel wat hulp gebruiken? Carlo zet zich met de volle 100% voor jou in!

Interim recruitment

De labels van LEF

LEF Recruitment is onderdeel van LEF Groep. LEF Groep is de bundeling van onze labels: LEF Recruitment, LEF Green & LEF Marketeers. Het doel van LEF Groep is zoveel mogelijk duurzame matches te maken door innovatieve thema’s te implementeren. Ieder label heeft een eigen expertise, maar gezamenlijk gaan wij voor onze relaties en kandidaten op zoek naar een duurzame match.

Zo richt LEF Green zich op duurzame vacatures door heel Nederland en werkt LEF Marketeers voor alle mkb’ers die extra hulp willen bij hun recruitmentmarketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die zonder tussenkomst van een bureau hun vacature willen vervullen en het recruitmentmarketingproces willen boosten. Daarnaast deelt LEF Marketeers haar kennis graag met recruiters en andere recruitmentbureaus.