Vacatures in Logistiek

Ontdek hier alle logistiekvacatures die bij jouw ambities en doelen kunnen aansluiten. De functies binnen dit vakgebied vragen om uitstekende organisatorische vaardigheden, probleemoplossend vermogen en technische bekwaamheid. Jij ziet processen als een puzzel en kunt niet wachten om het op te lossen. Bekijk de onderstaande vacatures en geef jouw logistieke carrière een boost.

Werken in de logistiek: klaar voor de uitdaging

Ben jij op zoek naar een baan als Planner, Operationeel/Logistiek Medewerker, Magazijn Medewerker, Voorraadbeheerder of Logistiek Engineer? De logistieke sector is continu in ontwikkeling, blijft innoveren en verbeteren. Daarom is een rol in dit vakgebied voor jou weggelegd wanneer jij graag in beweging bent, praktisch gericht bent en van een uitdaging houdt.

De verantwoordelijkheden wisselen af tussen het plannen, organiseren en coördineren van logistieke activiteiten tot het aansturen van transport- en magazijnmedewerkers. Logistiek bestaat uit verschillende processen, zoals planning en coördinatie, magazijnbeheer, transport en distributie, en inkoop- en leveranciersbeheer. Het werken in de logistiek vereist samenwerken met verschillende afdelingen, (soms) snel beslissingen kunnen maken en het bedenken van creatieve oplossingen. Klaar voor een logistieke uitdaging? Bekijk dan hier de vacatures in Waalwijk, Den Bosch of Tilburg.

Werken als planner

Een planner is merendeels bezig met het maken en beheren van dag- en personeelsplanningen, het bijhouden van vakantie-uren, vrije dagen en het afhandelen van klachten over roosters. Planners zijn van cruciaal belang, vooral in bedrijven waar er gewerkt wordt met grote ploegen werknemers. Zo zijn er altijd baankansen in branches zoals de bouw, zorg, uitzending, productie en het onderwijs. Jij zorgt ervoor dat de bezetting op de werkvloer optimaal is.

Als planner is het belangrijk dat jij altijd het overzicht behoudt: jij weet wat er speelt en kan daardoor goed inspelen op veranderingen. Jij bent veerkrachtig en kan omgaan met veranderingen. Dit betekent ook dat jij stressbestendig bent en niet bang bent om initiatief te nemen. Zie jij kansen voor een nóg efficiëntere planning? Zet ze meteen in beweging.

Logistiek Medewerker: bekijk onze logistieke vacatures

De rol van Logistiek Medewerker staat op jouw lijf geschreven wanneer jij op zoek bent naar afwisseling. Jij bent op je best in een bewegende omgeving en je speelt graag in op deze veranderingen. Werken in de logistiek is geen nattevingerwerk en daarom ga jij nauwkeurig en precies aan de slag. Met jouw kritische blik controleer je verzendingen en werk je regelmatig samen met transporteurs, planners en magazijnmedewerkers.

Samen zorgen jullie voor een soepel en efficiënt verloop van logistieke zaken. Denk aan het ontvangen en controleren van goederen, het verzamelen en verpakken van bestellingen en het onderhouden van nauwkeurige administratieve documentatie. Tóch op zoek naar een baan in een ander vakgebied? Bekijk hier de vele andere vakgebieden.