Vind een baan in jouw vakgebied

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Parttime of fulltime? Bij LEF Recruitment ben je aan het juiste adres. Bekijk dan snel onze vacatures in Brabant en omstreken binnen jouw vakgebied. 

Administratieve vacatures

Binnen dit vakgebied krijg jij alle ruimte om jezelf te ontplooien als gestructureerde en gedreven professional. Ieder bedrijf heeft een medewerker nodig die de zaken op orde houdt en daarom kun je veel administratieve vacatures vinden in onze vacaturebank.

Data en IT-vacatures

Werken in de Data- en IT-sector is jouw kans om jezelf te ontwikkelen op professioneel vlak. De sector biedt volop mogelijkheden voor professionals met diverse vaardigheden en interesses, waarbij technologische vooruitgang en toenemende digitalisering steeds meer carrièremogelijkheden bieden. Bekijk snel onze Data en IT vacatures.

Sales vacatures

Jij bent een verbinder en netwerker, je bindt nieuwe klanten aan jouw account en breidt je netwerk continu uit. Op deze manier zorg jij ervoor dat er nieuwe relaties ontstaan en bestaande relaties versterkt worden. Jouw doel is om zoveel mogelijk orders binnen te slepen en relaties tevreden te houden. Binnen de Sales bestaan er verschillende rollen die hierop focussen, zoals Sales Manager en Accountmanager. Ontdek direct onze openstaande vacatures. 

Finance vacatures

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière binnen de financiële sector? Bij ons vind je een breed scala aan financiële vacatures. Van Financieel Medewerker tot aan Assistent Accountant, onze relaties zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s. Aarzel niet een bekijk snel onze actuele vacatures.

Klantenservice vacatures

Haal jij voldoening uit het ondersteunen en helpen van anderen? Ben je daarnaast servicegericht en weet jij goed de kalmte te bewaren, ook in stressvolle situaties? Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mooi! Dan is een baan in de klantenservice jou op het lijf geschreven. Klantenservice is een cruciale afdeling in ieder bedrijf, het betekent dus ook dat er genoeg baankansen zijn in dit vakgebied. Bekijk de actuele vacatures

Meer over onze vacatures

Ben je op zoek naar een baan in Zaltbommel, Den Bosch of Tilburg? Bekijk dan snel al onze vacatures per stad. Of bekijk hier alle regio’s waarin LEF Recruitment actief is. Heb je geen vacature gevonden in een van onze vakgebieden? Laat dan je gegevens achter via ons open sollicitatieformulier en wij gaan samen op zoek naar jouw nieuwe uitdaging!