Vacatures in Inkoop

Ben jij klaar voor een carrière waarin jouw expertise op het gebied van inkoop volledig tot zijn recht komt? Bij LEF Recruitment hebben we een ruim aanbod aan inkoopvacatures. Als inkoper speel je een essentiële rol binnen organisaties, waarbij je verantwoordelijk bent voor uiteenlopende inkoopprocessen en projecten. Bekijk hieronder snel de openstaande inkoopvacatures.

Werken als inkoper: bekijk de inkoopvacatures

Binnen deze veelzijdige sector zijn er enorm veel mogelijkheden en bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Werken in deze sector betekent dat je een waardevolle rol speelt in het efficiënt en effectief verkrijgen van goederen en diensten voor een organisatie. Daarnaast is het streven naar de juiste balans tussen prijs, kwaliteit en levering.

In deze functie is het essentieel om goede onderhandelingstechnieken te beheersen, zodat je goede deals kunt sluiten met je leveranciers. Bovendien ben jij analytisch sterk en ben jij in staat om gegevens te analyseren en te interpreteren, om zo tot de juiste keuze te komen. Herken jij jezelf hierin? Mooi, dan zou een baan als inkoper goed bij je passen.

Wacht niet langer en ontdek jouw mogelijkheden bij LEF! Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of een open sollicitatie achterlaten en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Werken in de inkoopsector: wat houdt het in?

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkoopbeleid van goederen of diensten van de eigen organisatie. Op de inkoopafdeling van een organisatie wordt er onderscheid gemaakt tussen de strategische, tactische en operationele inkoop. Strategische inkoop betreft het opstellen en naleven van uitgangspunten en doelstellingen met betrekking tot de inkoop.

Tactische inkoop komt neer op het vaststellen van de behoefte en het onderhouden van een goede relatie met de leveranciers. Operationele inkoop betreft het daadwerkelijk plaatsen van orders en het zo goed mogelijk laten functioneren van de organisatorische kant van de inkoop.