Vacatures in Brabant en omstreken

Ben je op zoek naar een nieuwe werkgever en een uitdagende baan die écht bij jou past? Bij LEF Recruitment hebben we mogelijkheden in verschillende regio’s. Ontdek deze vacatures nu. 

Vind jouw droombaan bij LEF Recruitment

Bij LEF Recruitment ben je aan het juiste adres om jouw droombaan te vinden. Wij zijn er trots op om een breed scala aan mogelijkheden aan te bieden. Boven aan deze pagina kun je direct onze actuele openstaande vacatures in jouw regio bekijken. Je kunt gemakkelijk solliciteren op de baan die het beste bij jou past.

Als je geïnteresseerd bent in Data en IT, Finance of Administratie, dan kun je ook direct de relevante vacatures bekijken. Hier vind je specifieke functies die passen bij deze expertises. Wil je liever alle vakgebieden ontdekken? Check dan alle vakgebieden

Twijfel je of een vacature geschikt is voor jou? Laat dan vrijblijvend je gegevens achter via het open sollicitatieformulier. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken of er een passende vacature voor je bij zit. Misschien hebben we op dit moment niet jouw droombaan, maar in de toekomst kunnen er nieuwe kansen ontstaan. Jouw gegevens zijn waardevol voor ons, en we zullen ze zorgvuldig bewaren voor eventuele toekomstige mogelijkheden.

Solliciteren met het curriculum future

Bij LEF Recruitment hebben we een unieke benadering van solliciteren met ons curriculum future (cf). Dit is een selectiemiddel waarbij verleden, heden en toekomst samenkomen. Het curriculum future is ontworpen om een beter beeld te geven van wie je bent, waar je naartoe wilt en wat jouw intrinsiek motiveert. 

Met het curriculum future leggen wij de focus op jouw ambities, intrinsieke motivatie en persoonlijkheid. We willen graag weten wat jouw drijft, wat jouw doelen zijn en hoe je deze wilt bereiken. Dit stelt ons in staat om een beter inzicht te krijgen van jou als persoon en om te bepalen of jouw visie en waarde overeenkomen met onze relaties. 

Als je zelf aan de slag wilt met het curriculum future, klik dan hier. Hier vind je uitgebreide uitleg en tips om alles uit jouw persoonlijke curriculum future te halen. Kom je er toch niet uit? Dan staan onze recruiters altijd klaar om jou te helpen. Neem hiervoor gerust contact met ons op!