Groen logo

Werken bij Vehikit

Vehikit is dé toonaangevende webshop voor bedrijfswageninrichtingen en toebehoren in Nederland. Het bedrijf groeit hard en dit biedt veel kansen en mogelijkheden voor werknemers.
Werken bij Businbedrijf
Werken bij Businbedrijf

Alles wat je moet
weten over Vehikit

Bij Vehikit hebben ze grootse ambities. Hun doel? Hét toonaangevende platform voor bedrijfswageninrichting in de Europese Unie worden. Maar dit kunnen ze niet alleen, daar zijn ze zich van bewust, en daarom zoeken ze versterking. Wij vertellen je graag meer!
Bij Vehikit vormt het team een mooie mix aan diversiteit: van jonge expat tot lokale talenten die hun stempel hebben gedrukt. Door de indrukwekkende groei die het bedrijf nu doormaakt, wordt er volop ruimte geboden voor jouw eigen inzichten en bijdragen. Als je werkt bij de pionier op het gebied van bedrijfswageninrichting, word je uitgedaagd om zelf de weg te banen.

Samen hebben ze een duidelijk doel voor ogen: het bedrijf naar ongekende hoogten brengen. Maar hoe ze dit concreet willen realiseren? Daar laten ze graag jouw expertise op los. Jouw vaardigheden spelen een cruciale rol in het bepalen van deze koers! Gelukkig sta je er niet alleen voor, want je wordt omringd door een team van fanatieke collega’s.

Wat het team van Vehikit echt bijzonder maakt is de oprechte belangstelling voor elkaars werk, één gedeelde visie en ruimte voor gezelligheid. De kers op de taart? Ongetwijfeld de vrijdagmiddagborrel die hier professioneel aangepakt wordt: ze hebben namelijk een heuse snackmanager. En er is nog meer! Zo nemen de collega’s ook regelmatig het initiatief voor leuke activiteiten, zoals spannende tafelvoetbaltoernooien of een avondje karten.
In de afgelopen 10 jaar heeft Vehikit een groei doorgemaakt, van een klein bedrijf tot een team van ongeveer 25 collega’s. En deze groei zet nog altijd voort. De richting die ze precies opgaan is duidelijk, maar de weg ernaartoe ligt nog open. En dit biedt een wereld van mogelijkheden voor jou. Samen met jou gaan ze op zoek naar werk dat bij je past.

De collega’s omschrijven zichzelf als avontuurlijk, aangezien ze de allereerste webshop in bedrijfswageninrichting bieden. Hierdoor blijven ze voortdurend experimenteren met vernieuwende concepten. Ze staan open voor nieuwe kansen, nieuwe vaardigheden en nieuwe culturen. Momenteel telt het team maar liefst 5 verschillende nationaliteiten, een feit waar ze met recht trots op zijn.

Bovendien legt Vehikit een sterke nadruk op een gezonde balans tussen werk en privé. Jij hebt de vrijheid om te bepalen wanneer jouw werkdag begint, met opties tussen 8.00 en 9.00 uur. Op die manier kun je eenvoudig jouw persoonlijke afspraken inpassen zonder gedoe met werktijden. Als extra voordeel krijgt elke collega jaarlijks een budget toegewezen, specifiek bedoeld om te investeren in duurzame vitaliteit en persoonlijke groei.
Vehikit, een bloeiende zusteronderneming van Van den Born Carrosserie, een familiebedrijf dat zijn wortels heeft in het jaar 1840. Het bedrijf heeft een indrukwekkende ontwikkeling gemaakt van paard en wagen tot aan de hedendaagse bestelbus. Al jarenlang is Van den Born een vooraanstaande naam als het gaat om het transformeren van lichte bestelwagens tot volwaardige bedrijfsvoertuigen.

De organisatie heeft zich ontwikkeld tot een dynamisch en internationaal bedrijf. Momenteel zijn ze actief in diverse Europese landen, waaronder Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. En ze staan klaar om hun reikwijdte nog verder uit te breiden.

De ambitie reikt hoog: Vehikit streeft ernaar het toonaangevende platform te worden voor bedrijfswageninrichting in heel Europa. Vanuit hun thuisbasis in Waalwijk zetten ze zich dag in dag uit in om aan de behoeften van hun internationale klanten te voldoen.

Dit zeggen de collega’s van Vehikit

Bekijk de vacatures bij Vehikit

Geen vacatures gevonden

Meer weten?
Nieuwsgierig of Vehikit misschien wel jouw nieuwe werkgever is? Of wil je misschien wel vrijblijvend in gesprek over de vacatures, cultuur en andere mogelijkheden? Laat dan van je horen! Je kunt ons bellen of mailen en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.