''Ik doe het gewoon en dat is LEF!''

Youri

Maak kennis met Youri

Als recruiter hecht ik veel waarde aan het begeleiden, adviseren en ondersteunen van kandidaten om de ideale match te vinden. Ik vind het belangrijk om oprecht te beoordelen of de match geschikt is en om naar de kansen en mogelijkheden te kijken. Alleen op deze manier kun je een plek vinden waar jij nu én in de toekomst gelukkig bent. 

Dit is typisch Youri

Bulgarije

Hij is hier regelmatig te vinden voor een familiebezoekje.

Enthousiast

Met zijn enthousiaste instelling probeert hij altijd te zorgen voor een positieve sfeer.

Vakantie

Samen met zijn gezin nieuwe avonturen beleven vindt hij het leukste wat er is.

In contact komen?

Samen met Youri op zoek naar een passende match? Hij zet zich graag in om voor jou de beste collega’s te vinden! 

De labels van LEF

LEF Recruitment is onderdeel van LEF Groep. LEF Groep is de bundeling van onze labels: LEF Recruitment, LEF Green & LEF Marketeers. Het doel van LEF Groep is zoveel mogelijk duurzame matches te maken door innovatieve thema’s te implementeren. Ieder label heeft een eigen expertise, maar gezamenlijk gaan wij voor onze relaties en kandidaten op zoek naar een duurzame match.

Zo richt LEF Green zich op duurzame vacatures door heel Nederland en werkt LEF Marketeers voor alle mkb’ers die extra hulp willen bij hun recruitmentmarketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die zonder tussenkomst van een bureau hun vacature willen vervullen en het recruitmentmarketingproces willen boosten. Daarnaast deelt LEF Marketeers haar kennis graag met recruiters en andere recruitmentbureaus.