Klantcases

Benieuwd naar hoe LEF in de praktijk werkt? Met onze klantcases laten we onze relaties aan het woord om te vertellen over de samenwerking met LEF Green. Onze recruiters hebben het proces van A tot Z begeleid. Met de cases hebben onze recruitment marketeers onze relaties gevraagd naar hun bevindingen. 

Een unieke aanpak met LEF!

Werving en selectie, RPO, recruitment marketing en employer branding. Met LEF Green haal je een ervaren club recruiters en marketeers in huis die van jouw wervingsvraagstuk een recruitmentsucces maken. Dit doen we dankzij onze geheel eigen (werk)wijze waarmee we de juiste collega’s voor jouw organisatie vinden.

LEF staat voor ludiek, eigenwijs en fanatiek. Die woorden lopen als een rode draad door onze werkwijze, want in ons proces richten we ons op het constant verrassen en enthousiasmeren van zowel relatie als kandidaat. Wij zijn als recruitmentteam natuurlijk een visitekaartje van jouw bedrijf, dat weten we maar al te goed. 

Voor elk probleem is een oplossing, daarom kun je op verschillende manieren met ons samenwerken. We komen graag bij je op bezoek om kennis te maken en te horen wat jouw vraagstuk is, zodat we een passende oplossing kunnen adviseren.

Een greep uit onze duurzame relaties

Ontdek met wie we nu al een duurzame relatie hebben opgebouwd.

Assistent Controller

Ook relatie van LEF worden?

Heb jij een duurzame vacature, wil je sparren over jouw werkgeversmerk of heb je een andere uitdaging op het gebied van personeel? Laat dan je gegevens achter en we spreken elkaar binnen 24 uur. 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.