Logo Blycolin

Werken bij Blycolin

Bij Blycolin geloven ze in gastvrijheid tot in ieder detail. In een complete linnenservice met de fijnste materialen en slimste processen. Dat doen ze door steeds op zoek te gaan naar de beste oplossingen voor ieder linnenvraagstuk. Elke dag, en dat al 50 jaar lang.

Alles wat je moet
weten over Blycolin

Bij Blycolin omschrijven de medewerkers de werksfeer als goed. Ze hebben een leuk team waarin alle neuzen dezelfde kant op staan. De collega’s weten wanneer er hard gewerkt moet worden en daarom is er ook voldoende ruimte om af en toe een lolletje te maken. Samen hebben ze het doel voor ogen – de klant helpen.

Blycolin is de toonaangevende internationale specialist & partner in linnenservice voor de hospitality branche. Hun medewerkers hebben oog voor kwaliteit en onderschrijven hun MVO-beleid. Op inspirerende en efficiënte wijze komen zij met trots tot duurzame totaaloplossingen die bijdragen aan de maximale kwaliteitsbeleving van hun gasten.

Van plantages tot wasserijen, het welzijn van mensen en grondstoffen is essentieel bij Blycolin. Zij staan voor aandacht, zorg en verantwoordelijkheid in iedere schakel van de linnenketen. Daarom zijn ze voortdurend bezig met de ontwikkeling van hun Pure Eco collectie, MVO-procedures en certificering.

Dit zeggen de collega’s van Blycolin

Bekijk de vacatures bij Blycolin

Geen vacatures gevonden

Meer weten?
Klinkt een baan bij Blycolin jou als muziek in de oren? Of wil je meer weten over de functies, cultuur en mogelijkheden? Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met jou aan. Je kunt ons bellen of mailen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug en zijn benieuwd welke verbinding we voor jou mogen maken.