Over LEF - alle collega's

Over LEF Recruitment

Vanuit het mooie Den Bosch matchen wij de beste kandidaten met de leukste banen. Ons team van experts staat voor jou klaar met toffe werkgeversvideo’s, het curriculum future (cf) en onze échte persoonlijke benadering. Het is dan ook niet gek dat het woord LEF steeds terugkomt in onze gesprekken, want dit is hét hoofdingrediënt van onze werkwijze. 

Dit betekenen de letters van LEF

Ludiek

Laat je verrassen door onze persoonlijke aanpak of outside-the-box advies.

Eigenwijs

In plaats van traditionele cv werken we met een vernieuwd concept: het curriculum future.

Fanatiek

Wij staan voor je klaar om je te begeleiden tijdens het hele sollicitatieproces.

Onze missie

Het is onze missie om een duurzame match te maken tussen werkzoekenden en werkgevers. Bij ons draait alles om persoonlijke benadering, waarbij we de tijd nemen om jou grondig te leren kennen. We kijken verder dan aloude cv – wij richten ons op jouw persoonlijkheid, ambitie en drijfveren. Met onze expertise en uitgebreide netwerk staan we klaar om jou te begeleiden naar de volgende stap in jouw loopbaan. Op deze manier slaan we de brug tussen jouw persoonlijkheid en de cultuur van onze relaties waardoor jij écht met plezier naar je werk toegaat!

Werken bij LEF Groep

Onze kernwaarden zijn innovatief, duurzaam en betrokken én werken met een lach. De lijnen zijn kort. We werken met z’n allen op hetzelfde kantoor en zijn constant in gesprek over hoe we onze dienstverlening en onderlinge samenwerking nog beter kunnen maken. Wij streven ernaar om koploper te zijn en blijven in toekomstgericht werven. 

De labels van LEF

LEF Groep is de bundeling van onze labels: LEF Recruitment, LEF Green & LEF Marketeers. Ieder label heeft een eigen expertise, maar samen gaan wij voor onze relaties en kandidaten op zoek naar een duurzame match.

Zo richt LEF Green zich op duurzame vacatures door heel Nederland en werkt LEF Marketeers voor alle mkb’ers die extra hulp willen bij hun recruitment marketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die zonder tussenkomst van een bureau hun vacature wil vervullen en het recruitment marketingproces willen boosten. Daarnaast deelt LEF Marketeers haar kennis graag met recruiters en andere recruitmentbureaus.