Over LEF Recruitment

Vanuit het mooie Den Bosch vinden wij de meest passende banen voor onze kandidaten. Onze experts staan voor jou klaar met toffe werkgeversvideo’s, het curriculum future en onze persoonlijke benadering. Het is dan ook niet gek dat het woord LEF steeds terugkomt in onze gesprekken, want dit is hét hoofdingrediënt van onze werkwijze.

Kandidaten én werkgevers zetten we aan het denken over hun toekomst. Hoe ontwikkelt een functie zich de komende periode? Een kandidaat past misschien nú goed bij een vacature, maar in de toekomst niet meer. Soms is een match dus niet alleen functie-inhoudelijk, maar kijk je waar je samen naartoe wilt groeien. Het toekomstgericht werken is typerend voor LEF.

Dit is LEF Recruitment

Ludiek

Laat je verrassen door onze persoonlijke aanpak of outside-the-box advies.

Eigenwijs

Vergeet het traditionele cv: wij richten ons op de je toekomst met het curriculum future.

Fanatiek

Wij staan voor je klaar om je te begeleiden tijdens het hele sollicitatieproces.

Jouw toekomst is onze focus

Het is onze missie om onze kandidaten te matchen met een werkgever die écht bij ze past. Bij ons draait alles om persoonlijke benadering. We nemen de tijd om jouw persoonlijkheid, ambities en intrinsieke motivatie goed te doorgronden. Hierbij kijken we verder dan het aloude cv: bij LEF richten we ons op de toekomst met het curriculum future.

Tijdens het proces durven we buiten de gebaande paden te treden. Zo maken we succesvolle matches die niet altijd voor de hand liggen. Heb jij volgens het traditionele cv niet de juiste ervaring voor een bepaalde branche of functie? Maar blijkt uit het curriculum future dat je qua persoonlijkheid en ambitie juist heel goed past bij een bepaald bedrijf? Wij brengen tóch het gesprek op gang.

Onze marketeers

Werken bij LEF Groep

Onze kernwaarden zijn innovatief, duurzaam, betrokken én werken met een lach. We hebben allemaal passie voor het vak en de lijnen zijn kort. Ook richting jou als kandidaat of werkgever: je kunt ons altijd bereiken. We werken met z’n allen op hetzelfde kantoor en zijn constant in gesprek over hoe we onze dienstverlening en onderlinge samenwerking nog beter kunnen maken. Bij LEF voelt het als thuiskomen op kantoor. Dit gunnen wij jou als kandidaat ook bij jouw toekomstige werkgever!  

LEF Green

Op zoek naar een duurzame baan waarmee je nog meer positieve impact maakt?

LEF Green is expert in recruitment voor duurzame functies binnen de branches Milieu, Klimaat en Energie. Wij verbinden gemotiveerde kandidaten met een groen hart met bedrijven die bijdragen aan de wereld van morgen.

PS: Op zoek naar een nieuwe collega? Lees dan verder op onze website voor werkgevers.