''Ik heb LEF doordat ik vertrouw op mijn eigen capaciteiten''

Maak kennis met Joost

Wat LEF écht uniek maakt als recruitmentbureau, zijn de ludieke acties waarmee we onze kandidaten en relaties verrassen. Hierdoor heb ik geleerd dat je af en toe een beetje eigenwijs moet zijn om je punt te maken, dit doe ik dan ook zeker wanneer ik de perfecte match heb gevonden. Fanatiek word ik wanneer er een nieuwe vacature binnenkomt en ik meteen denk aan een geschikte kandidaat uit mijn netwerk. 

 

Dit is typisch Joost

Tilburg

De stad waar hij geboren en getogen is en de plek die hij voor altijd thuis zal noemen.

Betrokkken

In zijn vrije tijd is hij vaak samen met zijn vrienden, twee katten en vriendin.

Harde werker

Joost maakt zo nu en dan tijd voor een grapje, maar zijn rol als recruiter heeft de hoogste prioriteit.

In contact komen?​

Kun jij wel een enthousiaste en fanatieke recruiter gebruiken? Joost gaat graag samen met jou op zoek naar een nieuwe baan.

Collega Joost beantwoord zijn telefoon

De labels van LEF

LEF Groep is de bundeling van onze labels: LEF Recruitment, LEF Green & LEF Marketeers. Ieder label heeft een eigen expertise, maar samen gaan wij voor onze relaties en kandidaten op zoek naar een duurzame match.

Zo richt LEF Green zich op duurzame vacatures door heel Nederland en werkt LEF Marketeers voor alle mkb’ers die extra hulp willen bij hun recruitment marketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die zonder tussenkomst van een bureau hun vacature wil vervullen en het recruitment marketingproces willen boosten. Daarnaast deelt LEF Marketeers haar kennis graag met recruiters en andere recruitmentbureaus.