Professionals in ICT

Werken bij Emma Solutions

Emma Solutions adviseert, implementeert, beheert én automatiseert de IT-zaken van verschillende organisaties. Of het nou gaat om start-ups of doorgewinterde bedrijven. Het team hecht veel waarde aan teambonding en het ontwikkelen als team én individu.
Een collega van Emma Solutions

Alles wat je moet
weten over Emma Solutions

Het is de missie van Emma Solutions om de automatisering en innovatie in de regio Den Bosch naar een hoger niveau te tillen. Het team bestaat uit verschillende professionals met ieder zijn/haar eigen ervaring in ICT. De klanten bepalen hoeveel zaken zij uit handen willen geven en de experts van Emma Solutions verzorgen de IT-zaken veilig en transparant.

De collega’s werken regelmatig op kantoor om de verbinding op te zoeken. Wanneer zij verzamelen, lunchen zij samen en sporten ze een keer per week in groepsverband. Op deze manier willen zij ook de fijne sfeer van het team behouden en ruimte maken voor gezelligheid. Het gehele team is gedreven om kennis op te blijven doen en zij zoeken nieuwe collega’s die zich willen blijven ontwikkelen op technisch en persoonlijk gebied.

Er liggen veel projecten om op te pakken en daarom ontstaan er veel ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast ontvang jij binnen Emma Solutions volop de verantwoordelijkheid én vrijheid om je taken uit te voeren, te zoeken naar oplossingen en nieuwe ideeën aan te dragen. Alles om die extra stap te zetten, voor collega én klant!

Dit zeggen de collega’s van Emma Solutions

Meer weten?
Klinkt een baan bij Emma Solutions jou als muziek in de oren? Of wil je meer weten over de functies, cultuur en mogelijkheden? Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met jou aan. Je kunt ons bellen of mailen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug en zijn benieuwd welke verbinding we voor jou mogen maken. #WijMatchen