Vind een werkgever die echt bij jou past

Benieuwd of een van onze relaties past bij jouw toekomst en ambitie? Bekijk dan hieronder wat onze relaties kenmerkt en of dit past bij jouw persoonlijkheid. Bij ons vind je werkgevers in verschillende vakgebieden, met een breed scala aan vacatures.

Vehikit is dé toonaangevende webshop voor bedrijfswageninrichtingen en toebehoren in Nederland.
Arcus is een groothandel voor roestvrijstalen en koolstofstalen buizen en componenten, specifiek ontworpen voor industriële toepassingen.
Emma Solutions adviseert, implementeert én automatiseert de IT-zaken van bedrijven.
Maxado biedt professionele en duurzame verpakkingsmogelijkheden aan in de vorm van koffers.
Quercis helpt en adviseert bedrijven rondom complexe en inzichtelijke bedrijfsprocessen.
Congress Care, gevestigd in Den Bosch, is hét toonaangevende congresbureau dat sinds 1997 bestaat.

Werkgevers in beeld

Om jou een nóg beter beeld en gevoel te geven bij onze relaties, geven wij jou een kijkje achter hun voordeur. Zo kun jij ontdekken of één van hen jouw nieuwe werkgever zou kunnen zijn.

Jouw ideale baan binnen handbereik

Het zoeken naar een nieuwe baan is voor sommigen best een uitdaging. Verandering is spannend: je weet wat je achterlaat, maar wat als de nieuwe baan tegenvalt? Misschien ben je bang om afgewezen te worden bij een sollicitatie. Of je durft niet zo goed buiten je comfortzone te treden. En wat als je huidige werkgever erachter komt dat je solliciteert? 

Bij LEF snappen we dat het niet niks is, dat solliciteren. Daarom begeleiden wij je gedurende je hele zoektocht naar een nieuwe, passende baan. Wat wil jij écht? Wat zijn je dromen en doelen? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? LEF biedt jou alle ruimte om hierachter te komen. Door intensief contact en diepgaande gesprekken met onze recruiters krijg jij je ambities helder. Wij weten goed wat er speelt bij onze relaties en welk type collega bij hun doelen en bedrijfscultuur past. Op deze manier vindt LEF voor jou een passende baan bij een werkgever waar jij helemaal op je plek zit.

Twijfel je of een vacature geschikt is voor jou? LEF denkt met je mee. Laat dan hier jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Als je op dit moment geen geschikte vacature vindt, vul dan gerust het formulier in voor een open sollicitatie. Er kunnen in de toekomst zeker nieuwe mogelijkheden ontstaan voor jou. 

Recruiter Linda belt

Ontdekken welke werkgever bij jou past?

Wil jij samen met LEF Recruitment op zoek naar jouw nieuwe werkgever? Laat dan hieronder jouw naam en telefoonnummer of e-mailadres achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.