Werken bij één van onze relaties

Benieuwd of één van onze relaties jouw nieuwe werkgever is? Bekijk dan hieronder wat onze relaties kenmerkt en of dit past bij jouw persoonlijkheid. Samen hebben onze relaties een breed scala aan vacatures in verschillende vakgebieden. 

Vehikit is dé toonaangevende webshop voor bedrijfswageninrichtingen en toebehoren in Nederland.
Arcus is een groothandel voor roestvrijstalen en koolstofstalen buizen en componenten, specifiek ontworpen voor industriële toepassingen.
Emma Solutions adviseert, implementeert én automatiseert de IT-zaken van bedrijven.
Maxado biedt professionele en duurzame verpakkingsmogelijkheden aan in de vorm van koffers.
Quercis helpt en adviseert bedrijven rondom complexe en inzichtelijke bedrijfsprocessen.
Congress Care, gevestigd in Den Bosch, is hét toonaangevende congresbureau dat sinds 1997 bestaat.

Onze relaties in beeld

Om jou een nóg beter beeld en gevoel te geven bij onze relaties, geven wij jou een kijkje achter hun voordeur. Zo kun jij ontdekken of één van hen jouw nieuwe werkgever zou kunnen zijn.

Waarom kandidaten kiezen voor LEF Recruitment!

Het ontdekken van je nieuwe werkgever is niet altijd eenvoudig en kan door sommigen als een uitdaging worden ervaren. Hoewel mensen wellicht de sprong willen wagen, staat het niet altijd bovenaan hun prioriteitenlijst. Bij LEF Recruitment begrijpen we dit en daarom bieden we volledige ondersteuning gedurende dit hele proces.

Bij LEF hechten we veel waarde aan intensief contact met zowel onze relaties als onze kandidaten. Dit betekent, dat wij door het voeren van diepgaande gesprekken, weten wat er speelt bij onze relaties, wat hun bedrijfscultuur is en hoe hun nieuwe collega’s bijdragen aan hun bedrijfsdoelstellingen. Door deze kennis te combineren met jouw persoonlijkheid, ambitie en drijfveren, komen we erachter en in welke rol jouw hart sneller gaat kloppen. Op deze manier weten wij of de rol en de werkgever bij jou passen. 

Daarnaast maken we in onze procedures gebruik van de DISC-methode. Deze methode geeft inzicht in jouw natuurlijke voorkeursgedrag op de werkplek. Met deze kennis kunnen we onze relatie adviseren over de beste manier om de sollicitatieprocedure met jou te doorlopen en hoe jouw inwerktraject het meest effectief kan zijn. Zo zie je dat we je gedurende het hele proces, vanaf het sollicitatiemoment tot en met je inwerkperiode, begeleiden naar je nieuwe baan.

Recruiter Linda belt

Ontdekken of je past bij één van onze relaties?

Wil jij samen met LEF Recruitment op zoek naar jouw nieuwe werkgever? Laat dan hieronder jouw naam en telefoonnummer of e-mailadres achter en wij maken binnen 24 uur een afspraak met je. 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.