Vacatures in Marketing en Communicatie           

Blaas jij je klanten graag omver met ludieke en originele campagnes? Neem jij daarnaast graag initiatief en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan is een baan in de marketing en communicatie écht iets voor jou! Wij hebben regelmatig openstaande vacatures voor de functies Online Marketeer, Content Marketeer, Communicatiemedewerkers of andere uitdagende functies. Bekijk hieronder snel bij welke bedrijven jij aan de slag kunt of welke vacatures er bij jou passen.

Vacatures Marketing en Communicatie

Werken in de Marketing en Communicatie biedt een boeiende en inspirerende wereld waar creativiteit en strategisch denken samenkomen. Als marketeer of communicatiespecialist ben je vaak verantwoordelijk voor het creëren en verspreiden van een bepaalde boodschap die de juiste doelgroep aanspreekt en een positieve indruk van een bedrijf of organisatie achterlaat.

Het takenpakket is divers en kan variëren van het ontwikkelen van doeltreffende campagnes tot aan het beheren van de online aanwezigheid op social media tot het onderhouden van sterke klantrelaties of interne communicaties.

Wil je succesvol zijn in dit vakgebied, dan is er niet alleen een goed begrip van de markttrends en het consumentengedrag vereist, maar ook een constante drang tot innovatie. Want de markt is competitief. In andere woorden: werken in de Marketing en Communicatie vergt zowel analytische als creatieve vaardigheden, en biedt een uitdagende omgeving waarin je als professional kunt groeien en bijdragen aan het succes van een bedrijf.

Wil je misschien wel je liefde voor marketing combineren met een bijdrage leveren aan een schonere wereld? Bekijk dan ook eens de marketingvacatures die openstaan bij ons zusterbedrijf LEF Green. Je vindt de vacatures hier.

Een baan als Marketeer

Een functie als Marketeer is een boeiende carrièrekeuze. In deze rol ben je vaak verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van strategieën en campagnes om producten, merken of diensten zo succesvol nodig te positioneren. Het is functie die een combinatie van de volgende eigenschappen vereist: strategisch denken, analytisch en creatief.

Vind jij het een uitdaging om gebruik te maken van je vaardigheden om pakkende en effectieve campagnes te bedenken? Of het nu gaat om het bedenken van interessante advertentieconcepten, het schrijven van prikkelende teksten of het ontwerpen van aantrekkelijke visuals in deze branche; jij hebt de mogelijkheid om jouw talenten te benutten en de aandacht van je doelgroep te trekken. Bekijk snel onze openstaande Marketing- en Communicatievacatures en vind jouw droombaan!