''’Ik toon LEF doordat ik op mijzelf vertrouw!''

Maak kennis met Linda

Ik zet graag een extra stap voor mijn kandidaten en relaties. In een tijd met heel veel vacatures kunnen werkzoekenden door de bomen het bos niet meer zien. Gelukkig weten wij door onze ludieke acties wel de aandacht te pakken én de juiste match te maken. Ik ben dan ook niet bang om mijn professionele mening te delen of een tikkeltje eigenwijs te zijn. In de huidige arbeidsmarkt is werving en selectie een uitdaging, maar met mijn fanatisme zet ik mijzelf voor 100% in.

Dit is typisch Linda

Hardlopen

Deze dame is recordhoudster met de beste tijdscore van team LEF!

Kleurrijk

Ze omringt zich het liefst met levendige kleuren, wat verklaart waarom geen enkele muur in haar huis hetzelfde is.

Tweede thuis

Linda woont samen met haar gezin in Rosmalen, maar het zonnige Málaga voelt als haar tweede thuis.

In contact komen?​

Klaar voor de volgende stap? Linda denkt en zoekt graag met jou mee naar de perfecte match!

Recruiter Linda belt

De labels van LEF

LEF Groep is de bundeling van onze labels: LEF Recruitment, LEF Green & LEF Marketeers. Ieder label heeft een eigen expertise, maar samen gaan wij voor onze relaties en kandidaten op zoek naar een duurzame match.

Zo richt LEF Green zich op duurzame vacatures door heel Nederland en werkt LEF Marketeers voor alle mkb’ers die extra hulp willen bij hun recruitment marketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die zonder tussenkomst van een bureau hun vacature wil vervullen en het recruitment marketingproces willen boosten. Daarnaast deelt LEF Marketeers haar kennis graag met recruiters en andere recruitmentbureaus.