''’Ik toon LEF doordat ik op mijzelf vertrouw!''

Collega LEF

Maak kennis met Linda

Ik word dolgelukkig van vacatures in de HR en Recruitment. Jij ook? Mooi, dan zijn wij een match! Ik vind persoonlijk contact enorm belangrijk en om keer op keer betrokken te blijven bel ik graag of bezoek ik relaties en starters. Niets is zo leuk als bijkletsen nadat jij je nieuwe en toffe baan hebt gevonden. Vacatures bij het mkb in regio Den Bosch of duurzame vacatures door heel Nederland? Ik ben zowel bij LEF Recruitment als LEF Green te vinden. 

Dit is typisch Linda

Hardlopen

Deze dame is recordhoudster met de beste tijdscore van team LEF!

Kleurrijk

Ze omringt zich het liefst met levendige kleuren, wat verklaart waarom geen enkele muur in haar huis hetzelfde is.

Tweede thuis

Linda woont samen met haar gezin in Rosmalen, maar het zonnige Málaga voelt als haar tweede thuis.

In contact komen?​

Klaar voor de volgende stap? Linda denkt en zoekt graag met jou mee naar de perfecte match!

Recruiter Linda belt

De labels van LEF

LEF Recruitment is onderdeel van LEF Groep. LEF Groep is de bundeling van onze labels: LEF Recruitment, LEF Green & LEF Marketeers. Het doel van LEF Groep is zoveel mogelijk duurzame matches te maken door innovatieve thema’s te implementeren. Ieder label heeft een eigen expertise, maar gezamenlijk gaan wij voor onze relaties en kandidaten op zoek naar een duurzame match.

Zo richt LEF Green zich op duurzame vacatures door heel Nederland en werkt LEF Marketeers voor alle mkb’ers die extra hulp willen bij hun recruitmentmarketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die zonder tussenkomst van een bureau hun vacature willen vervullen en het recruitmentmarketingproces willen boosten. Daarnaast deelt LEF Marketeers haar kennis graag met recruiters en andere recruitmentbureaus.