Cycle Software in Nistelrode

Werken bij CycleSoftware

CycleSoftware heeft tot doel de meest sympathieke klantenservice te leveren. Zij vinden het belangrijk om dit écht als team te doen en ondersteunen elkaar zodat de klant de beste service ontvangt.
Collega's aan het werk

Alles wat je moet
weten over CycleSoftware

Binnen dit bedrijf heerst een Brabantse gezelligheid. Er wordt ook zeker hard gewerkt, maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor een geintje. Benieuwd naar deze werkgever? Lees dan snel verder.
Het team van CycleSoftware bestaat voornamelijk uit sportievelingen. Ben je geen wielrenner? Dat geeft helemaal niks, de teamleden nemen jou maar al te graag mee in hun enthousiasme en favoriete sport. De collega’s zijn altijd in voor wat Brabantse gezelligheid. Kun jij je hierin vinden? Grote kans dat jullie een match zijn!

Het is een hele ‘platte’ club: iedereen is gelijk en helpt elkaar. Je kunt er vanuit gaan dat je bij de hand wordt genomen. Dit betekent dus ook dat je je geen zorgen hoeft te maken over ervaring of een opleiding; hier wordt iedere collega met zorg intern opgeleid.
Cycle Software denkt graag met jou mee. Zij kijken naar wat jij leuk vindt om te doen en waar er ruimte is om te groeien. Het is mogelijk om je binnen je eigen afdeling te specialiseren. En als jij merkt dat je beter bent in iets anders, kijken zij samen met jou wat daarin de mogelijkheden zijn.

Daarnaast kun je, afhankelijk van je functie, ook thuiswerken. Het hechte en persoonlijke team vindt het wel belangrijk om elkaar regelmatig te zien en is dus regelmatig op het kantoor te vinden. Hier krijg je écht de mogelijkheid om je te ontwikkelen in een service- en klantgerichte functie en je te verdiepen in het systeem dat Cycle Software aanbiedt.
CycleSoftware heeft een compleet automatiseringssoftwarepakket gecreëerd voor rijwielspeciaalzaken. Dit betekent dat zij zowel de software aanbieden als hun klanten hierbij ondersteunen. Inmiddels werken al ruim 1650 rijwielzaken met deze software en blijft dit aantal sterk groeien. Zo zijn ze niet alleen actief in Nederland, maar voorzien ze tegenwoordig ook klanten van een pakket in België en Frankrijk.

Dit zeggen de collega’s van CycleSoftware

Bekijk de vacatures bij CycleSoftware

Geen vacatures gevonden

Meer weten?
Ben jij klaar voor een baan bij CycleSoftware? Of wil je meer weten over de functies, cultuur en mogelijkheden? Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met jou aan. Je kunt ons bellen of mailen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug en zijn benieuwd welke verbinding we voor jou mogen maken. #WijMatchen