''Doordat ik mijzelf overtref toon ik LEF''

Maak kennis met Jeanne

Binnen LEF heb ik al verschillende fases doorlopen en vind ik het gaaf om te zien hoe wij continu ludieke acties blijven verzinnen om de beste matches te maken. Ik ben een tikkeltje eigenwijs, omdat ik geen genoegen neem met een dichte deur. Het woord ‘fanatiek’ beschrijft me goed; zodra ik met je in contact kom, duik ik direct in het proces om alles over je te ontdekken. Vervolgens zet ik me vol energie in om voor jou een passende match te maken.

Dit is typisch Jeanne

Ervaren

Deze enthousiaste dame zet zich al heel wat jaren in voor team LEF!

Avonturier

Van stedentrips tot roadtrippen in Albanië, Jeanne ziet het liefst iedere plek op de wereld.

Den Bosch

Deze stad voelt als haar thuis, inclusief de bourgondische levensstijl.

In contact komen?

Klaar voor jouw perfecte match? Jeanne denkt en zoekt graag fanatiek met jou mee.  

Recruiter Jeanne achter haar laptop

De labels van LEF

LEF Groep is de bundeling van onze labels: LEF Recruitment, LEF Green & LEF Marketeers. Ieder label heeft een eigen expertise, maar samen gaan wij voor onze relaties en kandidaten op zoek naar een duurzame match.

Zo richt LEF Green zich op duurzame vacatures door heel Nederland en werkt LEF Marketeers voor alle mkb’ers die extra hulp willen bij hun recruitment marketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die zonder tussenkomst van een bureau hun vacature wil vervullen en het recruitment marketingproces willen boosten. Daarnaast deelt LEF Marketeers haar kennis graag met recruiters en andere recruitmentbureaus.