Vacatures in Tiel

Start jouw loopbaan in Tiel: de fruitstad aan de Waal. Deze stad heeft een rijke historie, maar ook in de bredere omgeving vind je pittoreske straatjes en authentieke dorpen. Hier vindt parttime/fulltime banen in verschillende sectoren. Ontdek snel de vacatures in die Tiel te bieden heeft!

Werken in Tiel: bekijk de vacatures

In Tiel kom je te werken in een stad met een breed scala aan mogelijkheden. Zo is een grote diversiteit van bedrijven en industrieën te vinden. Het maakt niet uit of je geïnteresseerd bent in techniek, logistiek, productie of dienstverlening, er zijn tal van werkgevers die staan te popelen om jouw talent.

Ben je op zoek naar een duurzame baan in de bredere omgeving van Tiel? Bekijk dan ook eens onze actuele duurzame vacatures bij ons zusterbedrijf: LEF Green. Hier vind je vacatures bij bedrijven die werken aan de wereld van morgen.

Wat kan je doen na je werkdag?

Maar het werken in Tiel is niet alleen geweldig vanwege de carrièremogelijkheden. Ook is er van alles te beleven. De stad is natuurlijk bekend om het fruitmannetje Flipje, de mascotte van de 19de-eeuwse jamfabriek ‘De Betuwe’. Deze fabriek heeft een grote impact gehad op de stad en veel lokale activiteiten staan in het teken van fruit. Denk aan het jaarlijkse Fruitcorso en het beroemde Appelpop-festival. Daarnaast is de omgeving populair onder wandelaars en fietsers, die genieten van de prachtige natuur.

Bekijk onze vacatures in Tiel

Enthousiast geworden over werken in Tiel? In deze bruisende streek liggen er talloze mogelijkheden voor jouw carrière en wij kunnen niet wachten om deze met je te bespreken. Bij LEF kijken we verder dan alleen het cv. Wij zijn ook geïnteresseerd in jouw persoonlijkheid, intrinsieke motivatie en ambitie. Jouw toekomstvisie is voor ons van onschatbare waarde.

Aarzel niet om je gegevens achter te laten via ons contactformulier. Samen gaan we op zoek naar de perfecte match die jouw professionele dromen kan waarmaken. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al wat langer meedraait wij staan voor je klaar!