Werken voor BooQi

Werken bij BooQi

Dit internationale marketingbureau helpt hun klanten graag met marketing gerelateerde uitdagingen. De specialisatie is gericht op effectieve en fysieke communicatiemiddelen. Al meer dan 10 jaar helpen zij organisaties met het bereiken van hun doelen.
Werken voor BooQi
Werken voor BooQi

Alles wat je moet
weten over BooQi

Binnen BooQi gelden de kernwaarden voor de collega én de klant. Een samenwerking is alleen succesvol als deze voor iedere betrokkene goed werkt. Respect wordt verdiend, vertrouwen wordt gewonnen en eerlijkheid wordt gewaardeerd. Hier ontwikkel je jezelf steeds een stapje verder, zodat elk proces elke dag een beetje beter wordt!
De cultuur wordt gekenmerkt door de kernwaarden met drie P’s: partnership, passie en professionaliteit. Deze waarden zijn verweven met alles dat hier wordt gedaan.

Hier wordt er gekeken naar hoe jouw succes eruit ziet. Als het voor jou werkt, werkt het voor BooQi ook! Door jouw doelen goed te begrijpen, weet BooQi écht waarde toe te voegen als werkgever. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Verwachtingen worden met elkaar besproken, zodat ze ook volbracht kunnen worden. Dat is waar partnership over gaat. Er wordt binnen BooQi constant gekeken naar hoe er een win-winsituatie voor iedereen kan ontstaan.

Passie betekent bij BooQi dat winnaars nooit opgeven. Het duurt misschien even, maar je komt er wel. Elk moment dat zich voordoet is een manier om het beter te doen. Je bent hier gedreven voor persoonlijke en zakelijke groei. Jij weet hoe je mensen in beweging brengt: ze gaan aan de slag omdat ze weten WAAROM je het doet.

Door professioneel te zijn neem je jouw verantwoordelijkheid voor jouw zaken. Je hebt er geen moeite om jezelf te managen en kan daardoor ook voor het grooste deel zelfstandig werken. Bij BooQi houden ze van een opgeruimd kantoor, dus hier heerst een clean desk policy.
Door strategisch te denken voorkom je ad-hoc werkzaamheden en stress. Daarom leer je bij BooQi strategisch na te denken over jouw acties, zodat het makkelijker wordt om successen te behalen. Hier ben je voor een groot deel verantwoordelijk voor jouw eigen werk. Het is dus belangrijk dat je dit zelfstandig kunt doen.

Je komt hier in een team van collega’s terecht dat het belangrijk vindt om elkaar te helpen. Op die manier wordt iedereen er beter van. Dankzij de focus en het georganiseerde kantoor, krijg je hier de kans om je te focussen op wat er écht toedoet: jouw marketingkennis en expertise delen met de klant.

Naast de sterke cultuur, die is vastgelegd middels documentatie, maak je hier bijvoorbeeld ook gebruik van een laptop, mobiel en abonnement op de gym.
BooQi is een effectieve en compacte marketingtool. Het is gemakkelijk in gebruik: uitgevouwen profiteer je van de vele communicatieruimte, gevouwen is het zo compact dat het gemakkelijk in jouw broekzak past. Dankzij de beschermende harde covers associeert men de kwaliteit van het BooQi met een product van hoge waarde, waardoor men het BooQi voor een lange tijd bewaart. Het BooQi is daardoor geschikt voor een belangrijke communicatieboodschap.

Al meer dan 10 jaar helpen zij een breed scala aan organisaties met het bereiken van hun doelen. Samen creëren we effectieve marketingcampagnes en helpen ze hun klanten van A tot Z: van het ontwikkelen van het concept en het design, tot aan de distributie. Hun productiefaciliteiten bieden de hoogste kwaliteiten en de flexibiliteit die nodig is om aan de behoeften te voldoen. ​

Dit zeggen de collega’s van BooQi

Bekijk de vacatures bij BooQi

Geen vacatures gevonden

Meer weten?
Nieuwsgierig of BooQi misschien wel jouw nieuwe werkgever is? Of wil je vrijblijvend in gesprek over de vacatures, cultuur en andere mogelijkheden? Laat dan van je horen! Je kunt ons bellen of mailen en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. #WijMatchen