Logo werken bij Maxado

Werken bij Maxado

Maxado biedt professionele en duurzame verpakkingsmogelijkheden aan in de vorm van koffers. Het motto dat dit bedrijf omarmt is “Samen staan we sterk”. In dit kleine familiebedrijf zijn de 10 medewerkers er altijd voor elkaar.
Werken bij Maxado

Alles wat je moet
weten over Maxado

Binnen dit bedrijf draag je regelmatig verschillende petten tegelijkertijd. Collega’s staan voor elkaar klaar waar nodig en je wordt direct betrokken bij het verkennen van de diverse afdelingen van Maxado.
Bij Maxado voel je direct de warme en veelzijdige sfeer. Hier krijg je namelijk de kans om actief bij te dragen op verschillende terreinen. In dit kleine bedrijf ben je minder gebonden aan de strikte regels zoals vaak het geval is bij grotere ondernemingen, waar iedereen zich aan vastgelegde procedures moet houden. Bovendien staan de collega’s altijd paraat om elkaar te helpen en bijspringen waar nodig is een vanzelfsprekendheid. Geen enkele dag is hetzelfde!

Door de omvang van het team zijn de communicatielijnen kort en kun je gemakkelijk schakelen met je collega’s. Wat de organisatie typeert? Ze zijn mensgericht, hechten veel waarde aan service, zijn specialistisch in wat ze doen, houden van een praktijkgerichte aanpak en vinden werkplezier van groot belang. Binnen de organisatie heerst een sfeer van saamhorigheid. Dit komt onder andere tot uiting tijdens de ‘chocoladedonderdag’, waar de collega’s erg van houden.

Wat de collega’s echt waarderen aan werken bij Maxado? Het gevoel van verbondenheid binnen de Maxado-familie, waar iedereen erkenning krijgt en aangemoedigd wordt om te groeien. Je krijgt bovendien de vrijheid om je persoonlijk te ontwikkelen, met aandacht voor jouw specifieke behoeften. Als je in staat bent om zelfstandig zaken aan te pakken, geven ze je graag die ruimte. Maar als je extra ondersteuning nodig hebt, is dat eveneens helemaal in orde.
“Je krijgt de vrijheid en ruimte om je eigen rol vorm te geven”, benadrukt Marloes Walters, de Directeur van Maxado. Vanaf het allereerste moment word je intensief betrokken bij de verschillende afdelingen binnen Maxado. Dit houdt in dat je niet alleen passief informatie krijgt over de gang van zaken op elke afdeling, maar dat je ook direct hands-on ervaring opdoet. Zelfs fouten maken maakt deel uit van dit proces en wordt omgezet in leerkansen. Het belangrijkste is dat alles op een open en eerlijke wijze verloopt.

De persoonlijke aandacht die aan jou wordt besteed, is hier vanaf dag één merkbaar. Een op maat gemaakt inwerktraject ligt namelijk voor je klaar. Dit traject is ontworpen om naadloos aan te sluiten op jouw achtergrond en vaardigheden, zodat je snel vertrouwd raakt met hun werkwijze en bedrijfscultuur. Op deze manier ben jij goed voorbereid om aan jouw rol binnen Maxado te bouwen.
Met meer dan twintig jaar aan ervaring heeft Maxado zich langdurig bewezen als de onbetwiste autoriteit op het gebied van professionele en duurzame verpakkingsoplossingen. Binnen de technische productmarkt blinken ze vooral uit in het creëren van op maat gemaakte koffers. Hierdoor hebben ze goede kennis van de markt ontwikkeld. Of het nu gaat om kunststof of aluminium, ze beheersen aspect van koffers tot in de details. Geen enkel verpakkingsprobleem is voor hen te groot.

Maxado vormt een bruisend en technisch onderlegd familiebedrijf. Sinds 1995 opereren ze internationaal en hebben ze aanzienlijke stappen gezet. Dit besef leidde ertoe dat ze hun grootste troef ontdekten: het vinden en op maat maken van optimale oplossingen voor hun klanten. Deze koffers worden extern vervaardigd, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op persoonlijke service en maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan de kunststof koffer van een elektrische boor of het kenmerkende rode EHBO-kistje. Bovendien streven ze er met een vastberaden houding voortdurend naar om de verwachtingen te overtreffen en innovatieve verpakkingsoplossingen aan te bieden.

Dit zeggen de collega’s van Maxado

Meer weten?
Wil jij ontdekken of Maxado misschien wel jouw nieuwe werkgever is? Of wil je misschien wel vrijblijvend in gesprek over de vacatures, cultuur en andere mogelijkheden? Laat dan van je horen! Je kunt ons bellen of mailen en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. #WijMatchen