''Goed kan beter, beter wordt best, dat is LEF"

Maak kennis met Joris

Het is mijn missie om recruitment steeds beter te maken en hiervoor werk ik regelmatig met nieuwe en ludieke acties. Op deze manier zet ik innoverende methodes in de spotlight en ga ik nieuwe samenwerkingen aan voor implementatie. Om de recruitmentprocessen verder te ontwikkelen, moet je af en toe een tikkeltje eigenwijs zijn. Als LEF willen wij de koploper zijn op het gebied van werving en selectie, hier zet ik mij dan ook met veel fanatisme voor in.

Dit is typisch Joris

Uitwaaien

Joris en zijn man Rolf bezoeken regelmatig hun vakantiehuis in het mooie Zeeland.

Organisator

Het teamuitje is pas compleet als er bootje varen op het programma staat.

Bourgondiër

Als een echte Brabander is Joris dol op uitgebreide lunches en heerlijke borrelplanken.

In contact komen?

Ben jij klaar om nieuwe collega’s te werven met de methodes van LEF? Joris gaat graag het gesprek met jou aan.

De labels van LEF

LEF Groep is de bundeling van onze labels: LEF Recruitment, LEF Green & LEF Marketeers. Ieder label heeft een eigen expertise, maar samen gaan wij voor onze relaties en kandidaten op zoek naar een duurzame match.

Zo richt LEF Green zich op duurzame vacatures door heel Nederland en werkt LEF Marketeers voor alle mkb’ers die extra hulp willen bij hun recruitment marketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die zonder tussenkomst van een bureau hun vacature wil vervullen en het recruitment marketingproces willen boosten. Daarnaast deelt LEF Marketeers haar kennis graag met recruiters en andere recruitmentbureaus.