Recruitment Marketing

Bouw een werkgeversmerk met LEF Marketeers

Met onze eigen (werk)wijze ondersteunen we werkgevers bij het ontwikkelen en creëren van hun werkgeversmerk. Met een stevige basis op zak, weten we de juiste marketingknoppen aan te draaien om dit merk te positioneren en te laten groeien. Het resultaat? Het beste personeel meldt zich om bij jou te werken. We opereren constant op het snijvlak van recruitment en marketing, waardoor we het beste van twee expertises met elkaar combineren voor het gewenste resultaat. 

Onze unieke aanpak voor werkgevers

Maak werk van jouw werkgeversmerk en kom in actie. De arbeidsmarkt is krap en blijft zich op een rap tempo ontwikkelen. Het is nu tijd om een stevige plek in de markt in te nemen als werkgever. Van achterlopen, naar voorlopen met LEF Marketeers. We weten de essentie van jouw werkgeversmerk krachtig te benoemen om vervolgens de juiste recruitment marketingacties uit te zetten.  

... herkenbaar?

  • Bij het schrijven van vacatures zit je vaak met vragen. Hoe vermijd je clichés? Hoe tonen we onze bedrijfscultuur? Hoe behouden we onze eigen stijl in de vacaturetekst?

  • 'Wij zoeken een nieuwe collega!' Oeps, die zin hebben we al vijf keer herhaald op sociale media voor vacatures. De creativiteit lijkt opgedroogd en je worstelt om een pakkende kop te bedenken.

  • Je hebt geen idee hoe anderen je organisatie zien: collega's en potentiële werknemers. Is je bedrijf aantrekkelijk als werkgever of jaagt het mensen juist weg na het lezen van een vacature? Inzicht hierin ontbreekt.

Ontmoet onze recruitment marketeer Nikki

Als een ware Marketing fanatiekeling zet Nikki haar creatieve vaardigheden het liefste in voor opvallende employer branding & recruitment marketing. Door positief eigenwijs te zijn help ik onze relaties écht op te vallen in een zeer competitieve arbeidsmarkt. Je kan bij mij altijd aankloppen voor een ijzersterke strategie en een toekomstgerichte blik!. Iets wat natuurlijk ook helemaal in het straatje van LEF past!

Wil jij aan de slag met LEF Marketeers?

Wij bieden verschillende mogelijkheden en denken graag met je mee. Laat je gegevens achter en we spreken elkaar binnen 24 uur. 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.