fbpx

Assistent Controller

Logo Elbuco

Jouw baan als Assistent Controller

Als Assistent Controller bij Elbuco ontwikkel jij je binnen diverse facetten van het financiële proces en maak jij de vertaalslag naar management, informatie en advies. Je hebt als team een gemeenschappelijk doel, namelijk een tijdige en accurate vastlegging van alle financiële transacties. Jij maakt onderdeel uit van dit ervaren team van 5 collega’s waarbinnen jij volop mogelijkheden krijgt jezelf (verder) te ontwikkelen en daarmee jouw takenpakket uit te breiden. Zo is er ruimte om door te groeien naar Financieel of Business Controller.

Tot jouw takenpakket behoort onder andere:

Wat je krijgt:

Elbuco

Jouw profiel en ambitie

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan, in een team waar veel kan en mag? Bij Elbuco stimuleren ze leergierigheid: jij wilt begrijpen hoe dingen in hun werking gaan én waarom het op die manier gedaan wordt. Het is jouw ambitie om jezelf verder te ontwikkelen binnen de finance, verbetervoorstellen aan te dragen en op termijn de sprong te maken naar een controlling functie.

Jij

  • hebt een opleiding afgerond in de richting van bedrijfseconomie, accountancy of finance en control;
  • bent analytisch ingesteld, werkt nauwkeurig en streeft naar continue verbetering;
  • zo wordt in 2024 AFAS geïmplementeerd en mag/kan jij hierin een rol spelen. 
  • bent een teamplayer en sparringpartner voor jouw (directe) collega’s.

Werken bij Elbuco

Service staat centraal, zowel richting de klant als richting collega’s. Bij Elbuco wordt er naar je omgekeken en is er ruimte voor een persoonlijke benadering. Zo is het ”teambudget” geïntroduceerd waarmee elk team maandelijks een activiteit kan bekostigen. Verder zoeken collega’s elkaar geregeld op en wordt er veel vanuit het kantoor in Zaltbommel gewerkt. 

Al 50 jaar zijn zij dé partner voor het leasen van consumentengoederen voor zowel de consument als het bedrijfsleven. Elbuco biedt een high service leaseconcept aan waarbij de consument niet langer producten bezit, maar toegang krijgt tot het gebruik van deze producten met daarbij de volledige service op en onderhoud van die producten van installatie tot omruil zonder onverwachte kosten. 

Bij jouw afdeling, Finance & Control, zijn ze pas tevreden als de resultatenrekening correct is. Daarbij hoort ook een scherpe bewaking van de financiële kant van hun groei. Voor een organisatie die groeit en innoveert is betrouwbare informatie immers cruciaal.

Elbuco
Joost

Zo pakken wij door

LEF Recruitment houdt van een snelle aanpak en doorpakken. Daarom ontvang je altijd binnen 24 uur een reactie van ons. Wij hechten ook veel waarde aan het ontdekken van jouw ambities. Daarom werken we niet alleen met het welbekende cv, maar ook met het curriculum future (cf). Nieuwsgierig hoe je er eentje voor jezelf kunt opstellen? Bekijk dan ons template van het cf en laat je inspireren. Wij kunnen niet wachten om jouw sollicitatie te ontvangen. Succes!

eb je een vraag of wil je liever eerst meer weten? Bel/WhatsApp naar +31 6 34 37 13 65 of stuur een mail naar joost@lefgroep.nl

Ik heb interesse

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Zelf een medewerker spreken?

Wil jij voordat je solliciteert al informeel kennismaken met een medewerker bij onze relatie? Laat dan je gegevens achter en wij brengen jullie in contact.