Logo Arcus

Werken bij Arcus

De beste leverancier op het gebied van roestvaststalen buizen en componenten voor industriële toepassingen, dat is Arcus. Altijd het beste doen voor hun klanten en collega’s, dat is waar ze voor staan.
Werken bij Arcus

Alles wat je moet
weten over Arcus

De sfeer wordt als gemoedelijk ervaren en een van de collega’s heeft dit treffend verwoord: “Toen ik begon met werken bij Arcus, werd ik meteen verwelkomd in een informele en gastvrije omgeving. Het was december en er stond zelfs een chocoladeletter en een kerstpakket voor me klaar.”
Bij Arcus heerst een informele en vriendelijke cultuur. De deuren staan hier altijd open, zowel letterlijk als figuurlijk. Collega’s komen regelmatig langs voor vragen, hulp of gewoon een praatje. Hier moedigen ze je aan om nieuwe dingen uit te proberen en als je ergens vastloopt, kun je altijd rekenen op de hulp van je collega’s. Iedereen wordt gelijk behandeld en voelt zich gelijkwaardig. De sfeer is fijn en dit blijkt ook wel uit de lunches met het team wanneer een collega jarig is, en de teamuitjes die eens in de twee maanden plaatsvinden.

Wat Arcus echt bijzonder maakt, is de sterke focus op kwaliteit. Hoewel ze zijn begonnen als een klein bedrijf, hebben ze het familiegevoel weten te behouden. Ze deinzen niet terug voor uitdagende taken die andere bedrijven wellicht zouden vermijden. Dit is een van de redenen waarom klanten graag met hen samenwerken én wat het werk uitdagend maakt voor de huidige medewerkers.
Arcus is een bedrijf waar medewerkers graag werken en ook lang blijven. Verschillende collega’s zijn er al meer dan 20 jaar in dienst en zelfs stagiairs blijven graag bij de organisatie. Ze bieden hun medewerkers volop kansen om zich te ontwikkelen en te groeien, met als doel een prettige werkomgeving te creëren. Dit bedrijf staat bekend als een uitstekende werkgever, omdat ze ook meedenken en ondersteuning bieden wanneer dat nodig is.

Bovendien krijgen medewerkers hier de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen door nieuwe verantwoordelijkheden op zich te nemen. Collega’s worden aangemoedigd om te groeien, en ze krijgen de ruimte om dit te doen. Als je aangeeft dat je graag nieuwe vaardigheden wilt leren, zijn er mogelijkheden binnen de verschillende afdelingen van het bedrijf. Zelfs als je een specifieke opleiding wilt volgen, is hierover te praten. De groeikansen bij Arcus zijn divers en ze stimuleren actief de ontwikkeling van hun medewerkers.
Arcus is een groothandel voor roestvrijstalen en koolstofstalen buizen en componenten, specifiek ontworpen voor industriële toepassingen. Hier leveren ze precies dé producten die hun klanten nodig hebben. Of het nu gaat om buizen, flenzen of fittings, in welke branche of markt dan ook, Arcus levert het.

De leveringen vinden plaats in heel Europa en ver daarbuiten, altijd met de juiste kwaliteit. Geen enkele aanvraag wordt uit de weg gegaan. Hebben ze het niet in huis, dan halen ze het. Bestaat het niet, dan maken ze het. Vanuit de verschillende locaties in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk bedienen zij hun klanten binnen Europa en ver daarbuiten.

Dit zeggen de collega’s van Arcus

Bekijk de vacatures bij Arcus

Geen vacatures gevonden

Meer weten?
Wil jij ontdekken of Arcus misschien wel jouw nieuwe werkgever is? Of wil je vrijblijvend in gesprek over de vacatures, cultuur en andere mogelijkheden? Laat dan van je horen! Je kunt ons bellen of mailen en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. #WijMatchen