Vacatures in Den Bosch

Wil jij ontdekken welke carrièremogelijkheden voor jou in Den Bosch liggen? Bekijk de vacatures op deze pagina en vind jouw eerste of volgende baan in deze gezellige en bourgondische stad.

Hoe is het om te werken in Den Bosch?

Werken in deze gezellige en bourgondische stad betekent werken in gemoedelijke sferen. Den Bosch telt vele verschillende bedrijven en organisaties. Zo is er een breed scala aan culturele organisaties maar ook internationale bedrijven. Door deze verzameling aan diverse werkgevers heb jij enorm veel keus als werkzoekende.

Den Bosch kent verschillende wijken met het Centaal Station in het midden. Vanaf het station ben je binnen een mum van tijd op de Onderwijsboulevard, Tramkade of in het centrum. Daarnaast ben je binnen enkele minuten het centrum uit en óp de snelweg. Een ideale stad om in te werken, ook wanneer je er niet woont!

Wat kun je doen na je werkdag?

Den Bosch is de hoofdstad van Noord-Brabant en dat voel je. In Den Bosch wonen Bourgondiërs en levensgenieters. De stad beschikt over een groot aantal horecaondernemingen en men viert er volop carnaval. Ga gezellig met je team lunchen of neem nog een borrel na de werkdag op een van de vele Bossche terrassen. Ga varen langs de Tramkade of bezoek een foodtruckfestival op de Pettelaarse Schans.

Even toe aan het leegmaken van je hoofd? Bezoek de winkels in het centrum, het Noordbrabants museum of een arcadehall. Er is genoeg te doen in deze gezellige stad, tijdens of ná je werkdag.

Bekijk onze vacatures in Den Bosch

Zie jij jezelf al werken in deze gezellige en veelzijdige stad? Bekijk de diverse vacatures in Den Bosch en gun jezelf het bourgondische (werk)leven. Toch liever aan het werk in een andere stad? Ontdek onze vacatures in steden zoals Waalwijk, Zaltbommel en Tilburg.

Springt er een werkgever voor jou uit, maar twijfel jij of het écht een match is? Geen probleem! Bij LEF zijn wij een groot voorstander van informeel kennismaken. Zo kom jij bij ons gemakkelijk aan de contactgegevens van de werkgever en kun jij gemakkelijk (online) kennismaken met een potentiële nieuwe collega. Laat je gegevens bij ons achter en kom in contact met jouw toekomstige werkgever!