Het wit en groene logo van Quercis

Werken bij Quercis

Quercis helpt bedrijven om complexe bedrijfsprocessen inzichtelijk te maken en levert praktische en innovatieve oplossingen voor diverse vraagstukken. Hier geen ja en amen, maar een team dat kritisch meedenkt. Ze begrijpen dat iedere bedrijfssituatie vraagt om een unieke oplossing.
Een collega belt aan zijn bureau

Alles wat je moet
weten over Quercis

Het Quercis-team telt zo’n 25 professionals, elk met hun unieke persoonlijke en professionele expertise. Ieder van hen draagt een eigen verhaal met zich mee, wat het team een gedeelde creatieve geest geeft. Op deze manier blijft Quercis zichzelf vernieuwen en zorgt het personeel voor een vlekkeloze uitvoering van projecten.
Bij Quercis werken betekent deel uitmaken van een hecht team. Doordeweeks zijn de collega’s vaak op locatie bij de klant, maar op vrijdag werken ze graag vanuit hun moderne kantoor op het Flight Forum in Eindhoven. Binnen dit bedrijf heerst een cultuur waarin iedereen zich vrij voelt om zichzelf te zijn. Juist deze openheid stimuleert de medewerkers om initiatief te tonen en hun eigen ideeën naar voren te brengen. Quercis biedt ruimte om deze ideeën te beluisteren en gezamenlijk te bespreken hoe ze in de praktijk kunnen worden gebracht.

Je komt te werken in een mkb-organisatie met een bedrijfscultuur waarin plezier van groot belang is. Samen gaan ze graag met een gezonde dosis zelfspot de uitdagingen van het dagelijks leven aan. Als mkb-bedrijf doen ze zeker niet onder voor de grote spelers, getuige hun winst van de New Business Award vanuit Exact in 2022. Daarnaast hebben ze een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke uitjes organiseert, variërend van quizavonden tot ice-karten en zelfs Formule 1-racen.
Bij Quercis krijgen medewerkers de kans om te groeien en zich te ontwikkelen, en er wordt echt vertrouwen in je gesteld. Elke twee weken organiseert Quercis een kennissessie waarbij iedereen samenkomt op kantoor om kennis te delen en de voortgang van lopende projecten te bespreken. Dit biedt de mogelijkheid om met collega’s te brainstormen over mogelijke verbeteringen of nieuwe benaderingen. Binnen Quercis is er altijd ruimte om nieuwe vaardigheden te leren, en als consultant heb je ook de kans om door te groeien.

Om goed binnen het team te passen, is het van cruciaal belang dat je zowel zelfstandig kunt werken als kunt samenwerken. Dit is essentieel omdat je vaak samenwerkt met meerdere consultants aan één project. Er staat een uitgebreid inwerktraject voor je klaar waarin je vanaf de eerste dag diep in de materie kunt duiken. Je zult een trainingsprogramma doorlopen en stap voor stap alle aspecten van het werk leren, waardoor je elke dag meer kennis en vaardigheden opdoet. Uiteindelijk zul je volledig voorbereid zijn voor je eerste opdracht voor de klant.
Quercis is een van de meest toonaangevende partners van Exact. Ze maken gebruik van de standaardsoftware van Exact als basis voor hun oplossingen en breiden deze uit met hun eigen software waar de standaardversie tekortschiet. Hier voegt Quercis expertise en creativiteit aan toe, wat resulteert in innovatieve en praktische oplossingen voor dagelijkse bedrijfsprocessen.

Naast het gebruik van hoogwaardige producten staat uitstekende dienstverlening centraal. Quercis analyseert de match tussen software en bedrijfsprocessen, evenals de match tussen de consultant en de klant. Quercis gaat voor partnerschap en samenwerken en doet dat met een ervaren team dat kritisch meedenkt.

Dit zeggen de collega’s van Quercis

Meer weten?
Klinkt een baan bij Quercis jou als muziek in de oren? Of wil je meer weten over de functies, cultuur en mogelijkheden? Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met jou aan. Je kunt ons bellen of mailen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug en zijn benieuwd welke verbinding we voor jou mogen maken. #WijMatchen