Logo van Sterwerk

Werken bij Sterwerk

Sterwerk is gespecialiseerd in het uitzenden van koeien- & geitenmelkers. Zij leveren Agrarische arbeidskrachten die direct aan het werk kunnen. Zij zijn een goede samenwerkingspartner voor de boeren, die op deze manier hun personeelszorgen uit handen kunnen geven.
Werken bij Sterwerk

Alles wat je moet
weten over Sterwerk

Bij Sterwerk kom je te werken in een prettige, internationale werkomgeving, met 8 enthousiaste collega’s, bestaande uit Recruiters, medewerkers op de back-office en relatiebeheerders. Zij werken hard en staan voor elkaar klaar. Hierdoor heerst het gevoel van ‘samen’. Als collega wordt er van jou verwacht dat je een aanwinst bent voor het team, middels het leveren van een positieve bijdrage aan de organisatie met de juiste mindset. Nog meer weten over de cultuur? Lees dan snel verder!
Volgens de directeur heerst er bij Sterwerk een open cultuur: er wordt veel met elkaar gedeeld. Goh, wat speelt er thuis? Wat speelt er in het werk? Er wordt duidelijk vertrouwen naar elkaar uitgesproken, omdat iedereen open is over wat hen bezighoudt. Collega’s zoeken altijd naar manieren om elkaar te helpen. Bij Sterwerk zie je elkaar, maar mag je ook zeker om hulp vragen als je dit nodig hebt. Er is altijd wel iemand die je graag verder helpt!

Of dat nu op het werk zelf is… of tijdens een verhuizing: collega’s zoeken elkaar ook op buiten werktijd. Zij bestaan uit een diverse groep van collega’s: zo komen verschillende culturele achtergronden bij elkaar, waaronder de Nederlandse en Poolse achtergrond. Kortom: een club die veel voor elkaar over heeft en dit ook graag laat zien. Er is altijd ruimte voor een grapje tussendoor – al moet er ook serieus gewerkt worden, en dat gebeurt ook zeker.

Met de verhuizing naar het nieuwe kantoor, wordt het ook tijd om elke dag (als de werktijden het toelaten) samen te lunchen. Donderdag wordt sowieso een vaste dag waarop iedereen op kantoor probeert te komen. Dat moet vast goed komen, met die nieuwe kantine op kantoor. Gezelligheid is er zeker – dat blijkt ook wel uit alle bijzondere verhalen tijdens de uitjes van Sterwerk. Benieuwd naar die verhalen? Solliciteer snel en dan kom je er natuurlijk vanzelf achter… ;)
Binnen Sterwerk is er veel ruimte voor scholing en training. Tijdens een functioneringsgesprek komen jouw persoonlijke doelen en ambities aan bod. Samen bepalen jullie hoe jij je kan ontwikkelen. Daar krijg je bij Sterwerk óók de kansen voor. Er is een ruim ontwikkelingsbudget waar jij als collega gebruik van mag maken. Wil je aan de slag met het trainen van jouw sociale vaardigheden of bijvoorbeeld jouw verkoopskills? Maak het bespreekbaar en je kunt beginnen met de volgende stap.
Sterwerk is het enige uitzendbureau in Nederland dat gespecialiseerd is in het uitzenden van koeien- en geitenmelkers. Al 22 jaar ontzorgen zij dagelijks ondernemers in de melkveehouderij op het gebied van personeel. De ambitie van Sterwerk is om de dienstverlening uit te breiden naar andere agrarische sectoren of te verbreden binnen de melkveehouderij.

Dit zeggen de collega’s van Sterwerk

Bekijk de vacatures bij Sterwerk

Geen vacatures gevonden

Meer weten?
Nieuwsgierig of Sterwerk misschien wel jouw nieuwe werkgever is? Of wil je vrijblijvend in gesprek over de vacatures, cultuur en andere mogelijkheden? Laat dan van je horen! Je kunt ons bellen of mailen en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. #WijMatchen