Kennismaken met LEF

Jolinda van der Stoel
Jolinda van der Stoel
2024-06-09
Contact gehad met Linda, een zeer professionele en betrokken recruiter.
Mark van Bergen (Render Factory)
Mark van Bergen (Render Factory)
2024-05-07
Dankzij Linda den Teuling ben ik door de voorselectie gekomen en uiteindelijk aangenomen bij "Eight Lakes Group". Ik heb een heel prettig en persoonlijk contact gehad met Linda! Ze deed de recruitment op een hele fijne en professionele manier! Daarbij heb ik ook een DISC test gedaan, wat geheel nieuw voor mij was en verassende resultaten gaf over zelfkennis qua karakter. Ik zou Linda graag willen aanbevelen als recruiter voor anderen werkgevers en werknemers! Met vriendelijke groet, Mark van Bergen
Lisette Giepmans
Lisette Giepmans
2024-04-23
Vond het een hele prettige samenwerking. Ze staan altijd voor je klaar. Luisteren goed, helpen met de voorbereidingen voor de sollicitatie gesprekken. Zelfs toen er geen match was zijn ze verder gaan kijken of ze nog iets anders hadden openstaan.
Salih Atabey
Salih Atabey
2024-04-23
Ik heb het gesprek met Linda den Teuling zeer positief ervaren. Zij is rustig en helder in haar communicatie. Vooraf moest je een inventarisatieformulier invullen. Dat vond ik fijn, omdat je eigen wensenlijst (job) kon doorgeven. Daardoor krijgt zij ook een beter beeld van mij. Verder heeft Linda mij een mooie tip gegeven om mijn cv in te korten. Haar advies heb ik natuurlijk aangenomen.
Bernadette van Maanen
Bernadette van Maanen
2024-04-05
Fijne communicatie met Linda. Zeer goede begeleiding voor, tijdens maar ook na het vinden van een job. Door middel van div. gesprekken, een profielschets, een CF en een DISC test vind je met LEF recruitment een baan die écht bij je past qua werk en collega's. Ik raad iedereen daarom aan om contact op te nemen met LEF als je op zoek bent naar een nieuwe baan of als werkgever en je zoekende bent naar passend personeel!
Amir Amir
Amir Amir
2024-04-04
Een hele fijne ervaring gehad! Ze werken transparant en ze kijken echt naar de persoon.
Lars VE
Lars VE
2024-04-04
Fijne mensen die een team vormen met onderscheidend vermogen. Dat zien we niet vaak in deze tak van sport.

Laat je gegevens achter en binnen 24 uur nemen we contact op.