Vacatures in HR           

Jij bent georganiseerd, communicatief sterk en nauwkeurig. Daarom zou een baan in het vakgebied human resources écht wat voor jou zijn. Het takenpakket van een hr-medewerker kan zeer veelzijdig zijn, maar over het algemeen hebben de taken te maken met personeelszaken. Nieuwsgierig geworden naar de kansen in hr? Bekijk de vacatures hieronder.

Werken in hr: oog voor de mens

Ben jij klaar voor een carrière in de human resources? Bij LEF Recruitment hebben we verschillende banen die aansluiten bij jouw ervaring. Wat dacht je van hr-adviseur, recruiter, hr-manager of een andere hr-functie? Fulltime of parttime? LEF heeft vacatures voor iedereen. Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar jouw eerste baan? Of heb jij juist al ervaring op de arbeidsmarkt en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk dan snel bij welke bedrijven je aan de slag kunt gaan of welke vacatures bij jou passen.

Jij hebt oog voor het personeel en bekommert je graag over personeelszaken en werkcultuur. Jij zet je in voor een fijne en veilige sfeer op het werk en bent graag in contact met verschillende afdelingen. Om je functie betekenis te geven moet je communicatief vaardig zijn, empathisch vermogen én een sterk probleemoplossend vermogen hebben.

Werken als hr-medewerker

Als hr-medewerker is geen dag hetzelfde. Dankzij deze afwisselende functie variëren jouw verantwoordelijkheden tussen het werven en selecteren van nieuw personeel, het geven van inwerkadviezen, het opstellen van arbeidscontracten en salarisadministratie. Daarnaast sta jij stevig in je schoenen en weet jij een neutrale en vertrouwelijke rol op je te nemen zodat jij ondersteuning kunt bieden bij arbeidsconflicten.

Om een cruciale rol te vervullen moet je beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden, effectief kunnen onderhandelen, kunnen bemiddelen en relaties op kunnen bouwen. Verder is het hr-vakgebied continu in beweging en is het dan ook belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Recruiter: bekijk onze hr-vacatures

Bedrijven zijn altijd op zoek naar nieuwe professionals voor hun teams. Als recruiter draag je direct bij aan dit proces door op zoek te gaan naar passende kandidaten, gesprekken te voeren en/of te bemiddelen in deze stappen.

Een recruiter heeft een scherp oog voor talent en kan kritische vragen stellen om iemand beter te leren kennen. Binnen deze functie ga jij op zoek naar de beste match tussen een werkgever en werkzoekende. Dit maakt de rol afwisselend en uitdagend. Het is daarom belangrijk om mee te kunnen bewegen in complexe situaties om de beste resultaten te behalen.

Het vakgebied biedt enorm veel kansen en bedrijven zijn dagelijks op zoek naar sterke hr-professionals die willen helpen met het organiseren, controleren en uitvoeren van activiteiten zoals werving en selectie, salarisadministratie en arbeidsverhoudingen. Klaar voor een hr-rol bij jou in de buurt? Bekijk hier de functies in jouw stad .