Werken bij New Care Supplements

New Care Supplements levert voedingssupplementen voor iedereen die bewust met zijn lichaam bezig is. Iedere dag werkt het team hard vanuit het kantoor in Waalwijk. Hier is het ‘work hard play hard’. Overgewerkt wordt er niet, maar tijdens kantooruren ben je de hele dag actief.

Alles wat je moet
weten over New Care Supplements

Bij deze sociale werkgever staat een hecht team voor je klaar waarin iedereen gelijk is en het groepsgevoel een centrale rol speelt. Dit geldt niet alleen intern, maar strekt zich ook uit naar het contact met (top)sporters – de ware ambassadeurs van het merk.
Bij New Care Supplements werken de collega’s nauw samen in hun kleurrijke kantoor in Waalwijk. Er heerst een ontspannen sfeer, waarbij elke collega zich met evenveel trots inzet voor de organisatie. De nadruk ligt op het vinden van een balans tussen geven en nemen. Als je persoonlijke verplichtingen hebt, krijg je hier alle ruimte voor. Tegelijkertijd bundelen ze in drukke weken hun krachten om alle bestellingen met succes af te handelen. In dit proces is de eigenaar ook enthousiast betrokken.
Elke medewerker heeft zijn of haar eigen specifieke verantwoordelijkheden binnen New Care Supplements. Eén persoon beheert de inkoop, een ander neemt de financiën onder zijn hoede, weer een ander is verantwoordelijk voor marketing, en zo verder. Maar gezamenlijk vormen ze de kern van New Care Supplements. Je hebt je eigen hoofdverantwoordelijkheid, maar je springt bij waar nodig. Stel dat er bijvoorbeeld een grote order binnenkomt die direct verwerkt moet worden, dan komen ze allemaal samen in het magazijn en werken ze gezamenlijk om ervoor te zorgen dat alles op tijd wordt afgehandeld.

Je past goed in het team als je initiatief toont. De eigenaar Frank vergelijkt de functies binnen de organisatie als een kerstboom die medewerkers zelf mogen versieren, en daarbij genieten ze van de volledige vrijheid. Als de medewerkers kansen en mogelijkheden binnen hun functie zien, staat het bedrijf open om deze samen met hen aan te grijpen. Wanneer ze succes hebben? Dat is het geval wanneer ze kunnen aantonen dat hun inspanningen het merk New Care Supplements ten goede komen. Dit kan variëren van het aantrekken van nieuwe ambassadeurs tot het verbeteren van de webshop of het bedenken van slimme marketingstrategieën waarmee verkoop in winkels wordt gestimuleerd.
New Care Supplements staat klaar met krachtige voedingssupplementen voor iedereen die actief met zijn gezondheid bezig is. Met een focus op het halen van het beste uit iedere situatie, streeft het merk ernaar om optimale prestaties te leveren en langdurige vitaliteit te bevorderen. De zorgvuldig samengestelde voedingssupplementen zijn specifiek ontwikkeld voor de Nederlandse markt.

Deze supplementen vinden hun weg naar zowel drogisterijen als apotheken. Het indrukwekkende NZVT-keurmerk dat vele van hun producten hebben, zet New Care Supplements als voornaaste leverancier van dopingvrije supplementen op de markt. Daarnaast onderhouden ze nauwe samenwerkingsverbanden met diverse topsporters, aangezien topsport vanzelfsprekend extra inspanning vraagt van het lichaam.

Dit zeggen de collega’s van New Care Supplements

Bekijk de vacatures bij New Care Supplements

Geen vacatures gevonden

Meer weten?
Nieuwsgierig of New Care Supplements misschien wel jouw nieuwe werkgever is? Of wil je vrijblijvend in gesprek over de vacatures, cultuur en andere mogelijkheden? Laat dan van je horen! Je kunt ons bellen of mailen en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.