Het blauwe logo van Service Apotheek

Werken bij Service Apotheek

Het is de missie van Service Apotheek om onderscheidende zorg, gemak, vertrouwen en toekomstbestendige apotheken te ontwikkelen. De teamleden op het hoofdkantoor helpen elkaar graag en maken regelmatig een gezellige lunchwandeling.
de collega's van service apotheek overleggen

Alles wat je moet
weten over Service Apotheek

De apothekers van Service Apotheek zijn de meest gastvrije farmaceutische experts van Nederland. Zij verbeteren de gezondheid van hun klanten door het aanbieden van veilige en effectieve behandeling op maat. Het team vindt het belangrijk om iedereen een kwalitatieve service te bieden, online én in de apotheek
Een collega past perfect in het team wanneer hij of zij vriendelijk naar anderen is. Het team van Service Apotheek maakt gemakkelijk een praatje met elkaar en wil elkaar altijd helpen. Daarnaast is het ook belangrijk dat jij je eigen dopjes kan bonen en met verschillende projecten tegelijkertijd bezig kunt zijn. De kernwaarden die hier worden nageleefd zijn onder andere verbindend en ambitieus; dit zie je ook zeker terug in het team. Zij werken hard aan het doel om Service Apotheek de meest gastvrije apotheek van Nederland te maken én behouden. Dit doe je zeker niet alleen, want het team bereikt dit het liefste mét elkaar.

Iets wat de collega’s opvalt aan het werken bij Service Apotheek is de laagdrempeligheid. Iedereen staat open om elkaar te helpen en een gezellig praatje te houden. Dit gebeurt bijvoorbeeld tijdens een lunchwandeling of op de teamdagen waar de collega’s fanatiek te werk gaan. Service Apotheek is – als een van de grootste franchiseformules van Nederland – een relatief klein bedrijf.

Daarnaast heeft de overkoepelende organisatie Mosadex het project ‘Jong Mosadex’ het leven in geroepen voor collega’s onder de 36 jaar. Zij organiseren momenten om elkaar beter te leren kennen en verzorgen naast trainingen ook borrels.
Er zijn thuiswerkmogelijkheden, zowel voor fulltimers en parttimers. Komt er een keer een monteur thuis langs? Dan kan er altijd iets geregeld worden.

Daarnaast zijn er zeker doorgroeimogelijkheden, zowel binnen de Service Apotheek als Mosadex Groep, het overkoepelende bedrijf met 1800 medewerkers. Zo wordt er altijd eerst intern gekeken naar wie bepaalde verantwoordelijkheden kan overnemen en zo ontstaan er dus ook kansen om door te groeien. Verder is er een budget voor cursussen en trainingen voor als jij je wilt specialiseren.
Service Apotheek is een franchiseorganisatie met ruim 500 apotheken (dit is een kwart van alle apotheken in Nederland) en met al vele jaren op rij de hoogste klantwaardering. De aangesloten apotheken worden aangestuurd door zelfstandige ondernemers die gebruik maken van een uitgebreide samenwerking op het gebied van zorg, kwaliteit en scholing. Service staat centraal bij Service Apotheek. Altijd. Offline en online.

Terwijl de vele locaties van Service Apotheek over Nederland verspreid zijn, werken er ongeveer 40 collega’s op het hoofdkantoor in Den Bosch. De apotheekteams helpen de klanten met een veilig en goed gebruik van medicijnen, bij ziekte, en ook bij gezond worden en gezond blijven. Het hoofdkantoor ondersteunt hierin.

Dit zeggen de collega’s van Service Apotheek

Bekijk de vacatures bij Service Apotheek

Geen vacatures gevonden

Meer weten?
Ben jij klaar voor een baan bij Service Apotheek? Of wil je meer weten over de functies, cultuur en mogelijkheden? Wij gaan graag vrijblijvend het gesprek met jou aan. Je kunt ons bellen of mailen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug en zijn benieuwd welke verbinding we voor jou mogen maken. #WijMatchen