Circana in het zwart met paars

Werken bij Circana

Circana helpt haar klanten in de Fast Moving Consumer Goods (FMCG) branche om succesvol te zijn op marketing- en salesvlak. Zij hechten veel waarde aan samenwerken en persoonlijke ontwikkeling, tegelijkertijd hopen zij een impact te maken voor hun klanten.
collega toont de producten
opnames LEF

Alles wat je moet
weten over Circana

Circana is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzamelen en analyseren van grote hoeveelheden gegevens, ook wel bekend als “big data.” Ze zijn een pionier op dit gebied. Hun belangrijkste doel is om bedrijven te helpen die zich bezighouden met consumentengoederen, detailhandel, gezondheidszorg zonder recept en media om te groeien.

Ze maken gebruik van een geavanceerd technologisch platform genaamd Circana Liquid Data. Dit platform helpt bij het visualiseren van de gegevens op een makkelijke en begrijpelijke manier. Hierdoor kunnen bedrijven de inzichten in de gegevens beter begrijpen en gebruiken om hun bedrijf te laten groeien.

Als een van de oorspronkelijke innovators op het gebied van big data, integreert Circana’s werelds grootste verzameling van anderszins niet-verbonden data om CPG-, detailhandel-, vrij verkrijgbare gezondheidszorg- en mediabedrijven te helpen hun bedrijf te laten groeien. Zij geloven in de onmiskenbare kracht die diversiteit biedt aan hun bedrijf, hun medewerkers, klanten en gemeenschappen.

Circana is de overkoepelende organisatie van iRi en NPD, wat hen een grote internationale onderneming maakt. Dit zeggende kunnen zij altijd meedenken over de doorgroeimogelijkheden binnen de afdeling of een van de organisaties. Daarnaast hebben ze vele baankansen voor net afgestudeerde met minder dan twee jaar ervaring.

Bekijk de vacatures bij Circana

Geen vacatures gevonden

Meer weten?
Wil jij ontdekken of Circana misschien wel jouw nieuwe werkgever is? Of wil je vrijblijvend in gesprek over de vacatures, cultuur en andere mogelijkheden? Laat dan van je horen! Je kunt ons bellen of mailen en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug.