Vacatures in Finance

Jij bent een allround financieel talent, werkt nauwkeurig en hebt een no-nonsensehouding. Daarnaast kun je goed samenwerken én beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Daarom zou een financiële rol ook zo goed bij je passen.

Werken in de financiële sector

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière binnen de financiële sector? Bij ons vind je een breed scala aan financiële vacatures. Van Financieel Medewerker tot Assistent Accountant; onze relaties zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s. Aarzel niet en bekijk hierboven snel onze actuele vacatures.

Het is onze missie om voor jou een plek te vinden waar jouw talenten tot bloei komen en waar jij de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Of je nu aan het begin van je financiële carrière staat en op zoek bent naar een startersfunctie, of een doorgewinterde professional bent die klaar is voor de volgende stap in zijn of haar carrière!

Werken als Financieel Medewerker

In deze belangrijke rol ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de financiële administratie van klanten binnen het mkb. Verder krijg je de mogelijkheid om belastingaangiftes voor te bereiden en ondersteuning te bieden bij het opstellen ervan. Daarnaast is het onderhouden van contact met je klanten een cruciale taak. Het is jouw ambitie om zaken goed en nauwkeurig te regelen.

Werken als Assistent Accountant: onze financiële vacatures

In de functie van Assistent Account speel je een belangrijke rol in het reilen en zeilen van een organisatie. Jouw werkzaamheden variëren van het verwerken van financiële gegevens tot het voorbereiden van rapportages of het assisteren bij de jaarrekening. Gelukkig heb jij oog voor detail en zorg jij er graag voor dat alles op orde is en voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

De veelzijdige sector waarin je werkzaam bent geeft je de kans om samen te werken met ervaren accountants en financiële professionals. Je ondersteunt bij het opstellen van financiële overzichten en helpt bij het uitvoeren van analyses. Een unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen in dit vakgebied.