''Ik toon LEF door het beste uit mezelf te halen!’’

Maak kennis met Elina

Ik ben een leergierige dame die zichzelf graag ontwikkelt. Met mijn ervaring in de zorg heb ik de stap gemaakt naar LEF, een ludieke en eigenwijze stap. In mijn huidige rol doorzoek ik online platforms om de juiste kandidaat te vinden. Daarnaast vervul ik ook taken als marketingmedewerker; ik beheer de sociale media en draag bij aan recruitment marketing projecten. Mijn veelzijdigheid en toewijding maken dat ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan het team van LEF.

Dit is typisch Elina

Avontuurlijk

Ik hou ervan om op vakantie te gaan en nieuwe avonturen aan te gaan.

Sportief

Een potje padellen en naar de sportschool gaan geven me energie.

Shoppen

Ik hou van kleding en kan hier soms in doorslaan.

In contact komen?​

Op zoek naar de beste match? Neem contact op met Elina en ze denkt graag met jou mee. 

Elina Voncken

De labels van LEF

LEF Recruitment is onderdeel van LEF Groep. LEF Groep is de bundeling van onze labels: LEF Recruitment, LEF Green & LEF Marketeers. Het doel van LEF Groep is zoveel mogelijk duurzame matches te maken door innovatieve thema’s te implementeren. Ieder label heeft een eigen expertise, maar gezamenlijk gaan wij voor onze relaties en kandidaten op zoek naar een duurzame match.

Zo richt LEF Green zich op duurzame vacatures door heel Nederland en werkt LEF Marketeers voor alle mkb’ers die extra hulp willen bij hun recruitmentmarketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die zonder tussenkomst van een bureau hun vacature willen vervullen en het recruitmentmarketingproces willen boosten. Daarnaast deelt LEF Marketeers haar kennis graag met recruiters en andere recruitmentbureaus.