Logo Elbuco

Werken bij Elbuco

Met meer dan 50 jaar high service leaseconcepten, is Elbuco is zeker geen nieuwkomer. Dit doen ze samen met hun klanten, collega’s en partners. Iets waar ze trots op zijn.
Elbuco

Alles wat je moet
weten over Elbuco

Service staat centraal, zowel richting de klant als richting collega’s. Zo krijgt iedere medewerker een vitaliteitsbudget voor sport en bewegen en hebben ze iedere laatste werkdag van de maand een gezellige borrel. Op deze manier kunnen alle medewerkers (ook parttimers) een keer aansluiten. Daarnaast wordt iedere vestiging van Elbuco voorzien van vers fruit.

Al 50 jaar zijn zij dé partner voor het leasen van consumentengoederen voor zowel de consument als het bedrijfsleven. Elbuco biedt een high service leaseconcept aan waarbij de consument niet langer producten bezit, maar toegang krijgt tot het gebruik van deze producten met daarbij de volledige service op en onderhoud van die producten van installatie tot omruil zonder onverwachte kosten.
Meer weten?
Wil jij ontdekken of Elbuco misschien wel jouw nieuwe werkgever is? Of wil je vrijblijvend in gesprek over de vacatures, cultuur en andere mogelijkheden? Laat dan van je horen! Je kunt ons bellen of mailen en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. #WijMatchen