Voor werkgevers

Voor werkgevers

LEF Recruitment is de expert op het gebied van recruitment voor het mkb in Den Bosch en omstreken. Het is onze missie om voor jou de allerbeste collega’s te scoren die écht bij je passen. De Eigen Wijze van LEF kenmerkt zich door onze persoonlijke en diepgaande aanpak, de inzet van recruitment marketing en de snelheid waarmee wij jouw vacature invullen. Wij realiseren een duurzame match voor zowel onze kandidaten als jou als werkgever. 

Waarom kiezen voor LEF Recruitment?

  • Toekomst gericht werven met het curriculum future;

  • Gespecialiseerd in recruitment marketing;

  • Wij werken volgens de principes van de Recruitercode;

  • Experts die echt recruiter willen zijn;

  • Een groot netwerk (latent) werkzoekenden

Onze unieke aanpak voor werkgevers

Door actieve benadering van (latent) werkzoekenden, onze diepgaande vacature intake en ons specialisme op het gebied van recruitment marketing. Bereiken wij de beste kandidaten en vinden wij de collega die écht bij jouw organisatie past. Wij hebben een unieke manier van werken en beschikken over een groot netwerk. Door dit netwerk, onze fanatieke werkwijze en persoonlijke en snelle manier van werken zorgen wij keer op voor de juiste match. 

Innovatie is één van onze kernwaarden en dat zie je terug in onze werkwijze. Zo werken we niet met het aloude cv, maar zijn actief met het curriculum future (cf). Met dit document leggen wij de focus op de toekomst, ambitie en drijfveren van kandidaten. Als de ambitie en de mogelijkheden van jouw bedrijf of afdeling matchen met de nieuwe collega, dan is de kans op een duurzame match nog groter.

Wij hanteren een eerlijke fee van 19%.  Tevens bieden wij de mogelijkheid tot een gespreide betaling. Net als bij onze kandidaten is het bouwen van een duurzame relatie met werkgevers ons grootste belang. Daarom streven wij de hoogste kwaliteit en absolute tevredenheid na door regelmatige afstemming met onze relaties.

Voor werkgevers

Een greep uit onze relaties

Ontdek met wie we nu al een relatie hebben opgebouwd.

Ook relatie van LEF worden?

Heb jij een vacature, wil je sparren over jouw werkgeversmerk of heb je een andere uitdaging op het gebied van personeel? Laat dan je gegevens achter en we spreken elkaar binnen 24 uur. 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.