''Ik innoveer én creëer met LEF!''

Maak kennis met Lynn

Ik bedenk graag nieuwe en creatieve oplossingen en methodes, zo ook ludieke manieren om de aandacht te grijpen én behouden. Als Recruitment Marketeer kom je veel verschillende trends en ontwikkelingen tegen. Ik vind het belangrijk om soms gas terug te geven, eigenwijs te zijn en een ander pad te kiezen. Ik ben fanatiek en heel slecht in stilzitten, het liefste doe ik meerdere dingen tegelijk en zet ik mijn moeite en tijd in voor een positieve impact.

Dit is typisch Lynn

Filmfanaat

Ze bezoekt regelmatig de bioscoop voor een bak zoute popcorn.

Foodie

Bezoekt nieuwe restaurants en deelt haar review met vrienden.

Verhalen verslinder

Leest het liefst 2 boeken per week, of het nou in het Nederlands of Engels is.

Berichten op het kennisplatform van Lynn

In contact komen?

Klaar om de show te stelen met jouw werkgeversmerk? Lynn helpt jou graag met het bedenken van nieuwe en creatieve ideeën.

Recruitment Marketeer Lynn steekt twee duimpjes omhoog

De labels van LEF

LEF Groep is de bundeling van onze labels: LEF Recruitment, LEF Green & LEF Marketeers. Ieder label heeft een eigen expertise, maar samen gaan wij voor onze relaties en kandidaten op zoek naar een duurzame match.

Zo richt LEF Green zich op duurzame vacatures door heel Nederland en werkt LEF Marketeers voor alle mkb’ers die extra hulp willen bij hun recruitment marketing. Ook wordt LEF Marketeers ingezet bij bedrijven die zonder tussenkomst van een bureau hun vacature wil vervullen en het recruitment marketingproces willen boosten. Daarnaast deelt LEF Marketeers haar kennis graag met recruiters en andere recruitmentbureaus.