Onze diensten

Werving en selectie

Bij LEF zijn wij ervan overtuigd dat een langdurige match tussen jouw nieuwe collega en jouw bedrijf alleen kan ontstaan wanneer jullie elkaar echt leren kennen. Dit doen wij aan de hand van onze eigen (werk)wijze. Deze wijze kenmerkt zich door onze persoonlijke en diepgaande aanpak. 

Recruiter Linda belt met werkzoekende
image00031

Recruitment video's

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en dit geldt ook in de wereld van werving en selectie. Daarom maken wij veel gebruik van recruitment video’s. Als je enkel vacatures plaatst, bereik je niet altijd de juiste mensen. Dat is jammer, nietwaar?

Recruitment Process
Outsouring (RPO)

Met Recruitment Process Outsourcing (RPO) haal je in één keer een volledig team van specialisten in huis en ben je opgewassen tegen de schaarste in de markt. Het stelt je in staat om sneller te reageren op vacatures, de kwaliteit van kandidaten te verbeteren en de duurzame groei van je bedrijf te bevorderen. 

Recruiter belt
Nikki schrijft

Recruitment Marketing

De arbeidsmarkt is krap en blijft zich op een rap tempo ontwikkelen. Het is nu tijd om een stevige plek in de markt in te nemen als werkgever en wij helpen jou daar graag bij. 

Ook relatie van LEF worden?

Nieuwsgierig hoe wij onze diensten kunnen inzetten voor jouw bedrijf? Laat dan je gegevens achter en we plannen samen een afspraak in.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.