Duurt jouw dag ook zo lang? En verveel jij je op jouw werk?

Doorbreek die sleur!

Bij LEF helpen wij je graag te ontdekken welke werkplek wél bij je past. 

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Groepsfoto van de LEF Recruitment recruiters

Dit is onze werkwijze

Wij bellen jou binnen 24 uur nadat je je gegevens achterlaat. Dan plannen we een kennismaking om jou beter te leren kennen.

De collega's van LEF

Over LEF

Onze missie is duidelijk: een baan vinden op een plek waar jij nu én in de toekomst gelukkig bent. De arbeidsmarkt is krap en dit biedt jou volop kansen. Wij snappen als geen ander dat deze overstap spannend kan zijn, maar wij helpen jou graag door dit proces.

Twijfel jij over je huidige baan en zoek jij naar een passendere werkcultuur, betere voorwaarden of andere voordelen? Dan is dit hét moment om jouw mogelijkheden te ontdekken. 

Bij LEF Recruitment hebben we vacatures bij leuke midden- en kleinbedrijven, met maximaal 250 werknemers in Den Bosch en omstreken. Daarnaast hebben wij ook inspirerende vacatures in de duurzaamheidssector via LEF Green. 

Ervaringen van anderen

"Vond het een hele prettige samenwerking. Ze staan altijd voor je klaar. Luisteren goed, helpen met de voorbereidingen voor de sollicitatie gesprekken. Zelfs toen er geen match was zijn ze verder gaan kijken of ze nog iets anders hadden openstaan,"
Lisette GiEPMANS
"Zeer goede begeleiding voor, tijdens maar ook na het vinden van een job. Door middel van div. gesprekken, een profielschets, een CF en een DISC test vind je met LEF recruitment een baan die écht bij je past qua werk en collega's!”
bERNADETTE VAN MAANEN
"Ik ben zeer tevreden over LEF Recruitment en Jeanne. Ze begrepen mijn carrièredoelen goed en vonden snel passende kansen. De communicatie was helder en ondersteunend, inclusief begeleiding bij het hele sollicitatie traject."
GUUS DE RUITER

Plan een kennismaking in

Wij zijn ook direct bereikbaar:

Telefoon

073 - 888 4541

WhatsApp

06 - 3760 4984

E-mail

welkom@lefgroep.nl

Zelf een medewerker spreken?

Wil jij voordat je solliciteert al informeel kennismaken met een medewerker bij onze relatie? Laat dan je gegevens achter en wij brengen jullie in contact.